Galatasaray'da Arda Turan'a yeni görev

Galatasaray'da kaptan Arda Turan'ın futbolculuğa veda etmesi beklenirken yeni yeni yönetimin Arda Turan'a kulüpte görev vermesi bekleniyor. Arda Turan'ın Cenk Ergün'ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde devam edeceği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'da Arda Turan'a yeni görev

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, yeni hoca konusunda Okan Buruk'ta karar kılarken 48 yaşındaki teknik adamla 2 yıllık anlaşma sağlandı. Okan Buruk'u takımın başına getiren sarı kırmızılılar futbolculuğa veda etmesi beklenen Arda Turan'a ise kulüpte görev verecek.

Galatasaray'da yeni yönetim, Okan Buruk ile 2 yıllık anlaşmaya varırken İspanyol teknik adam Domenec Torrent ile yolların ayrılmasının ardından Okan Buruk sarı kırmızılıların yeni hocası olacak.

Galatasaray 'da Dursun Özbek'in başkanlık seçimini kazanmasının ardından en çok merak edilen konu, gelecek sezon takımın başında kimin olacağıydı. İlk olarak teknik adam konusuna ağırlık veren Başkan Özbek ve kurmayları, adaylar arasında Okan Buruk'ta karar kıldı.

Marco Rose, De Zerbi ve Donadoni gibi isimlerle de görüşen sarı- kırmızılılar, futbolculuk kariyerinde uzun yıllar kulübe büyük hizmetleri olan Buruk'la el sıkıştı.

EMEKLİYE AYRILIP YENİ GÖREV ALACAK

Halen sözleşmesi devam eden Domenec Torrent'le yolların resmen ayrılmasıyla birlikte Buruk'un imzayı atması bekleniyor

48 yaşındaki teknik direktörle 2 senelik anlaşma yapılacağı bildirildi.

Fanatik'in haberine göre, Buruk'un gelmesiyle birlikte Arda Turan'ın da yeşil sahalara veda etmesi ve sarı-kırmızılılarda teknik ekipte olmasa bile, Cenk Ergün'ün altında sportif direktör yardımcısı rolünde kulüpte görev alması bekleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin