Galatasaray'a para yağacak! Nicolo Zaniolo, Victor Nelsson ve Sacha Boey'in bonservis bedelleri belirlendi. 80 milyon Euro'luk dev paket

Galatasaray, Avrupa devlerinin transfer listesinde olan Nicolo Zaniolo, Victor Nelsson ve Sacha Boey'in bonservis bedellerini belirledi. Galatasaray üç yıldızdan toplam 80 milyon Euro kazanmayı planlıyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'a para yağacak! Nicolo Zaniolo, Victor Nelsson ve Sacha Boey'in bonservis bedelleri belirlendi. 80 milyon Euro'luk dev paket

Sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray'da yıldız oyunculara gelen teklifler her geçen gün artıyor.

Ligin son maçında oynanan Fenerbahçe derbisinde iki gol atan ve maçın yıldızı olan Nicolo Zaniolo için, Juventus'un ısrarı sürüyor.

Galatasaray'a 25 milyon Euro ödemeyi kabul eden Juventus bu transferde ayrıca takas oyuncu olarak Weston McKennie'yi önerdi. Sarı-kırmızılı yönetim bu teklifi rafa kaldırırken Zaniolo için 35 milyon Euro istiyor.

Victor Nelsson için gelen 20 milyon Euro'luk teklifleri elinin tersiyle geri çeviren sarı-kırmızılılar Nelsson'un sözleşme maddesinde bulunan 25 milyon Euro'luk miktarın altında oyuncuyu elinden çıkarmak istemiyor.

SACHA BOEY İNGİLİZ KULÜPLERİNİN RADARINDA

Başta Arsenal olmak üzere Newcastle United'ın da yakın ilgi gösterdiği Sacha Boey'in de bonservisi belirlendi. Sacha Boey için 20 milyon Euro gelir hedefleyen Galatasaray ayrıca maddeleriyle rakamın daha da artırılmasını planlıyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin