Galatasaray yönetiminden yeni seçim tarihiyle ilgili ilk yorum

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp, Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan'a bir mesaj gönderdi ve önümüzdeki bir ay içerisinde seçimli genel kurul yapılması hakkında görüşmelerin sürdüğünü, bu seçimli ilgili bir endişe bulunmadığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray yönetiminden yeni seçim tarihiyle ilgili ilk yorum

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı’nda, sarı-kırmızılı kulübün başkanı Burak Elmas ve yönetim kurulunun 21-28 Mayıs tarihlerinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gitmesi için oy birliğiyle tavsiye kararı alındı.

Galatasaray Kulübü Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı, Galatasaray Lisesi’nde düzenlendi. Galatasaray Kulübü Divan Kurulu Başkanı Aykutalp Derkan, başkan Burak Elmas ve yönetim kurulunun 21-28 Mayıs tarihlerinde Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a gitmesi için tavsiye kararı almak adına divan üyelerine bir oylama sundu. Oylama sonucunda, Galatasaray Kulübü’nün divan üyeleri, mevcut yönetimin seçimli genel kurula gitmesi yönünde oy birliğiyle tavsiye kararı aldı.

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Ali Polat Bengiserp Bengiserp, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Herkes kadar yönetim kurulumuz da bugün yapılması engellenen seçimden son derece rahatsızdır. Konuşmalardan anladığım kadarıyla dün Burak Elmas'ın ‘Yapılacak’ dediği 21-28 Mayıs seçimleri net algılanmamış. Bu tarihte yeni yapılacak seçimle ilgili bir endişe bulunmamaktadır. Bu doğrultuda Burak başkan sabahtan itibaren önümüzdeki bir ay içinde yapılması gerekenler hakkında görüşmeler yürütmektedir. Ben de bu akşam saat 16.00'da yönetim kurulu toplantısı yapılması için çalışmaktayım. Seçimin mayıs ayı içinde yapılması konusunda hiçbir engel veya aksi irade bulunmamaktadır.”

Aykutalp Derkan, Bengiserp'in mesajını okuduktan sonra, "Anladığım kadarıyla bizim buradan verdiğimiz güçlü mesaj yerine ulaşmıştır. Bunu olumlu olarak değerlendirmek istiyorum” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin