Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral: İlk profesyonel maçta yendik, cevabımızı verdik

Galatasaray Kadın Futbol Takımı için gerçekleştirilen sponsorluk imza töreninde sarı-kırmızılı takımın yönetim kurulu üyesi Emir Aral, Fenerbahçe'ye göndermede bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral: İlk profesyonel maçta yendik, cevabımızı verdik

Galatasaray Kadın Futbol Takımı’nın forma sırt sponsoru Tunç Holding oldu. Galatasaray ile Tunç Holding yeni bir anlaşmaya imza attı.

Galatasaray Petrol Ofisi Kadın Futbol Takımı’nın forma sırt sponsorluğu iş birliği anlaşmasının imza töreni Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Törene Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Emir Aral, sponsor firma yönetim kurulu başkanı Dinçer Azaphan ve teknik ekip ile futbolcular katıldı.

''YOLUMUZA KAYIPSIZ DEVAM EDİYORUZ''

Kadın futbolunun hızlı gelişen bir branş olduğunu söyleyen Emir Aral, ''Galatasaray olarak kadın sporculara çok önem veriyoruz. Kadın futbol takımı geçen sene kuruldu. Yeni yönetimle birlikte kadro yapılanması yaptık. Yerli oyunculardan kurulu bir kadromuz var. A Milli Takım'a 7 oyuncu gönderiyoruz. Lige de 3 maçta 3 galibiyetle iyi bir başlangıç yaptık'' dedi.

''CEVABIMIZI VERDİK''

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı ile geçtiğimiz sezon Nef Stadyumu’nda oynanan hazırlık maçı sonrasında sarı-lacivertli yöneticilerinin soyunma odasında açıklamalarının hatırlatılması üzerine Aral, "Geçen seneki dostluk maçıydı. Kötü bir mağlubiyet aldık. Rakip takımının yöneticisinin keyifsiz bir açıklaması olmuştu. Bu tarz polemiklere girmiyoruz. İlk profesyonel maçta deplasmanda galibiyetimizi aldık. Cevabımızı verdik" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin