Galatasaray yine çok büyük oynadı. Dört isim imza atmaya hazır

Trendyol Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da başta Okan Buruk olmak üzere; Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile yeni sözleşme imzalanacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray yine çok büyük oynadı. Dört isim imza atmaya hazır

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor ile berabere kaldıktan sonra oynadığı yedi maçı da kazanmayı başaran Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde alınan Manchester United zaferiyle de iyice ritim buldu.

Galatasaray yönetimi iyi gidişatı ödüllendirme adına başta harikalar yaratan Okan Buruk olmak üzere takımın en önemli isimleri Sacha Boey, Kerem Aktürkoğlu ve Abdülkerim Bardakcı ile sözleşme yenileme kararı aldı.

YILLIK ÜCRETLERE DOLGUN ZAM YAPILACAK

Galatasaray yönetimi öncelikli olarak Okan Buruk ile sözleşme yenileyecek. Okan Buruk'un mevcut sözleşmesinin bir sene daha uzatılacağı, yıllık ücretinin de 60 milyon TL olacağı iddia edildi.

Avrupa devlerinin radarında olan Sacha Boey'in 400 bin Euro'luk ücretinin 1 milyon Euro'ya, Kerem Aktürkoğlu'nun 20 milyon TL'lik ücretinin 30 milyon TL'ye, Abdülkerim Bardakcı'nın 19 milyon 550 bin TL olan ücretinin de 30 milyon TL'ye çıkarılacağı öğrenildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin