Galatasaray yıldız ismi dakikalarla kaçırmıştı... Beşiktaş ve Fenerbahçe imza attırmak için yarışa girdi

Sezon sonu Chelsea'den ayrılmasına kesin gözle bakılan Hakim Ziyech'in transferi için ezeli rakipler Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray yıldız ismi dakikalarla kaçırmıştı... Beşiktaş ve Fenerbahçe imza attırmak için yarışa girdi

Bu sezon işlerin yolundağı gitmediği Chelsea'da teknik direktör Graham Potter'ın ardından Faslı yıldız Hakim Ziyech ile de yolların ayrılması bekleniyor.

Hollanda altyapısında kariyerine başlayan Hakim Ziyech kariyer basamaklarını çok hızlı bir şekilde çıkıp Heerenveen, Twente ve Ajax gibi önemli takımların formasını giydi. 2020-2021 sezonunda kariyerinin en büyük sıçramasını yapan Ziyech tam 40 milyon Euro bonservis bedeliyle İngiliz devi Chelsea'ye katıldı ancak beklenen performansı bir türlü sergiyelemedi.

Bu sezon 19 maçta forma giyen hücum oyuncusu sadece 1 asist üretebildi. İngiltere'de mutsuz olan ve forma şansı bulmakta oldukça zorlanan Hakim Ziyech için Beşiktaş ve Fenerbahçe devreye girdi.

Galatasaray yıldız ismi dakikalarla kaçırmıştı... Beşiktaş ve Fenerbahçe imza attırmak için yarışa girdi

GALATASARAY DAKİKALARLA KAÇIRMIŞTI

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, Hakim Ziyech'in ara transfer döneminde son anda gelmediğini itiraf etmişti.

Erden Timur açıklamasında şu ifadelerini kullanmıştı: "Transferin son günlerinde şöyle bakıyorduk ya oyuncunun son anda vazgeçtiği ya da kulübün son anda vazgeçtiği. İki tane öyle oyuncu bulduk. Bir tanesi tekrar kulübünde kaldı. Onu kulübü yetiştirememişti sadece 3 dakika farkla. Bu da Hakim Ziyech’ti. Chelsea’den PSG’ye gidiyordu, 3 dakika ile yetiştiremedi sonra kaldı. Biri de Zaniolo’ydu."

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE YARIŞTA, PSG PUSUDA

Chelsea'den sezon sonunda ayrılmasına kesin gözle bakılan Ziyech için Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin yanı sıra Fransa devi PSG'nin de devrede olduğu belirtildi. Chelsea ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek. 30 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun güncel piyasa değeri 18 milyon Euro.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin