Galatasaray ya da Fenerbahçe derken yeni adresi bambaşka bir Süper Lig ekibi oldu. Mason Greenwood transferinde sürpriz gelişme

Manchester United kulüpteki geleceği merak edilen yıldız adayı Mason Greenwood ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayırdığını açıkladı. Mason Greenwood için Galatasaray ve Fenerbahçe iddiaları ortaya atılırken, Başakşehir'in de transferde devreye girdiği öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray ya da  Fenerbahçe derken yeni adresi bambaşka bir Süper Lig ekibi oldu. Mason Greenwood transferinde sürpriz gelişme

Geleceğin en büyük yıldız adaylarından birisi olarak gösterilen ancak hakkında açılan tecavüz davası nedeniyle kariyerine büyük bir darbe alan Mason Greenwood aylar süren davanın ardından suçsuz bulunmuş ve beraat etmişti.

Hakkındaki suçlamaların düşmesinin ardından yeniden futbola odaklanmaya çalışan Mason Greenwood bir şok daha yaşadı ve Manchester United oyuncunun sözleşmesini feshetti. Gelişen bu olayların ardından bonservisi eline olan oyuncu için ortaya sürpriz bir transfer iddiası atıldı.

İngiliz basınında yer alan habere göre; dava süreci sonrası uzun süre takımdan uzak kalan ve taraftar tepkisi sonrası kulüple yolları ayrılan Mason Greenwood'a Trendyol Süper Lig ekibi Başakşehir talip oldu. Başakşehir'in haricinde Mason Greenwood'a Suudi Arabistan ekipleri de yakın ilgi gösteriyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin