Galatasaray transferde yine çok büyük oynuyor. Erden Timur'un, İngiltere'de görüştüğü iki isim ortaya çıktı

Transferde şu ana kadar sessiz kalan Galatasaray'da, Erden Timur dünya yıldızlarıyla görüşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye giden Erden Timur'un, Hakim Ziyech ve Thiago Alcantara ile görüştüğü ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray transferde yine çok büyük oynuyor. Erden Timur'un, İngiltere'de görüştüğü iki isim ortaya çıktı

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kurmak isteyen Galatasaray'da transfer çalışmaları sessiz sedasız bir şekilde devam ediyor.

Mauro Icardi ve Nicolo Zaniolo transferleriyle tüm dünyada ses getirmeyi başaran Galatasaray yine dünya yıldızlarıyla görüşmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde transfer harekatı için İngiltere'ye giden Erden Timur'un burada Hakim Ziyech ve Thiago Alcantara ile görüştüğü ortaya çıktı.

Uzun süredir transfer listesinde olan Hakim Ziyech'le yeniden bir araya gelen Erden Timur oyuncunun Suudi Arabistan'a transferinin iptal olmasının ardından Ziyech ile tekrar masaya oturdu ve anlaşmada çok önemli bir yol kat etti.

ORTA SAHAYA THIAGO ALCANTARA

Liverpool'da forma giyen tecrübeli oyuncu Thiago Alcantara ile de görüşen Erden Timur, İngiliz ekibine teklifini iletti. 32 yaşındaki ismin takımdan ayrılmasına sıcak bakan Liverpool, Thiago'ya gelen tüm tekliflerin ardından kararını verecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin