Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü galibiyetini değerlendirdi

Spor Toto Süper Lig'de Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek yeniden liderlik koltuğuna oturan Galatasaray'da Okan Buruk maç sonu açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ankaragücü galibiyetini değerlendirdi

Süper Lig'in 17. haftasında Galatasaray sahasında Ankaragücü'nü mağlup etti. Teknik direktör Okan Buruk karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

İşte Okan Buruk'un açıklamalarından öne çıkanlar:

"Bizim için en büyük zorluk, girdiğimiz pozisyonları gole çevirememek. Fark açmamız gereken maçlarda bu sebeple farkı açamıyoruz. Bugün de yanlış tercihlerimiz oldu."

"Dört günlük bir süre var. Rakibimiz bizden bir gün önce oynadı. Bu maçlarda psikolojik olarak yapacağımız çok bir şey yok, oyuncularımız buna zaten uzun zamandır hazırlar. Fenerbahçe hocası da aynısını söyledi, bu tür maçlar iki takım için de 3 puan verilen maçlar."

"Kazanmak çok önemli, kazanmak için mücadele edeceğiz. İki takım için de inşallah güzel bir maç olur. İzleyenlerin oynanan oyunu beğenmeleri çok önemli. İnşallah güzel bir karşılaşma olur."

''Taraftarımız bugün yine muhteşemdi. Taraftarlarımızın önemini vurgulamak istiyorum. Onlar için mücadele ediyoruz. Saha dışında da mücadele ediyoruz. Saha içerisinde işimizi yapmaya çalışıyoruz.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin