Galatasaray teklif yapınca bavulunu hazırlamaya başladı. İngilizlerin altın çocuğu artık Aslan

Orta sahaya takviye yapmayı planlayan Galatasaray, Chelsea'da forma giyen Conor Gallagher ile temas kurdu. Chelsea'nin altyapısında yetişen Conor Gallagher için kiralama teklifi yapacak olan Galatasaray transferi devre arasında bitirmek istiyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray teklif yapınca bavulunu hazırlamaya başladı. İngilizlerin altın çocuğu artık Aslan
Arşiv

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Hatayspor'a deplasmanda 2-1 kaybederek ligdeki ilk puan kaybını yaşayan Galatasaray'da transfer çalışmaları hızlandı.

Takımdaki kadro derinliğini genişletmek isteyen Okan Buruk yönetimle görüşerek Chelsea'de forma giyen ve İngilizlerin altın çocuğu olarak gösterilen Conor Gallagher'ın peşine düştü.

İngiliz devi Chelsea'nin altyapısından yetişen ve İngiltere Milli Takımı'nın tüm yaş gruplarında forma giyen Conor Gallagher için ara transfer döneminde kiralık teklifi yapmayı düşünen Galatasaray, Conor Gallagher'ı ikna etmek için tüm imkanlarını seferber edecek. Asıl görev pozisyonu orta sahanın merkezi olan Conor Gallagher aynı zamanda ön libero ve on numara pozisyonlarında da forma giyebiliyor.

Tanguy Ndombele transferinden istediğini bulamayan Galatasaray, Conor Gallagher transferiyle Lucas Torreira'nın da orta sahadaki yükünü azaltmak istiyor.

Piyasa değerini dört yılda tam 20 katına çıkaran ve güncel değeri 40 milyon Euro olarak gösterilen Conor Gallagher, Chelsea formasıyla bu sezon tüm kulvarlarda 14 maça çıkıp 3 asistin altına imzasını attı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin