Galatasaray taraftarının yıllardır beklediği transferi Erden Timur bir gecede bitirdi

Galatasaray'ın yıllardır transfer gündeminde olan İlkay Gündoğan, Almanya'da Erden Timur ile bir araya geldi. Erden Timur, taraftarın merakla transferini beklediği isim olan İlkay Gündoğan'ı bu kez Galatasaray forması giymeye ikna etmeyi başardı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray taraftarının yıllardır beklediği transferi Erden Timur bir gecede bitirdi

Tanguy Ndombele'den istediği performansı alamayan ve Lucas Torreira'nın yanına kaliteli bir isim katmayı düşünen Galatasaray'da Başkanvekili Erden Timur sazı yine eline aldı ve sarı-kırmızılı taraftarların yılladır beklediği İlkay Gündoğan transferinde olumlu yol kat etti.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda Bayern Münih ile oynadığı dördüncü maç öncesinde Almanya'da İlkay Gündoğan ve menajeriyle bir araya gelen Erden Timur yıldız isme Galatasaray'ın projelerinden bahsetti.

Barcelona'da mutsuz olduğu bilinen ve devre arasında takımdan ayrılmak isteyen İlkay Gündoğan'ı transfere ikna etmeyi başaran Erden Timur önümüzdeki günlerde İspanyol devi Barcelona ile de transferin detaylarını konuşmak için bir araya gelecek. Barcelona ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan İlkay Gündoğan için Erden Timur satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacak.

İLKAY'IN AÇIKLAMALARI TAKIMI KARIŞTIRMIŞTI

İlkay Gündoğan'ın, El Clasico'da Real Madrid mağlubiyetinin ardından söylediği sözler soyunma odasını karıştırmıştı. İlkay Gündoğan, "Aşırıya kaçmadan dürüst olmak istiyorum. Yanlış bir şey söylemek istemiyorum ama soyunma odasındaydım, oyuncular üzgün ama böylesine önemli bir maç ve böyle adil olmayan bir sonuçtan sonra daha fazla hayal kırıklığı ve öfke görmek isterdim. Ben buraya bu tür maçları kaybetmek ya da puan farkının açılmasına izin vermek için gelmedim. Tecrübeli bir oyuncu olarak benim de 'takımın böyle şeylere izin vermemesi' gibi bir sorumluluğum var. Dirence ihtiyacımız var" ifadelerini kullanmış ve bazı oyuncuların tepkisini çekmişti.

''GALATASARAY FORMASI GİYMEK İSTİYORUM''

Galatasaray'ın resmi olmasa da prensipte anlaşma sağladığı İlkay Gündoğan geçmiş röportajlarında da bir gün Türkiye'ye dönerek Galatasaray forması giymek istediğini söylemişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin