Galatasaray, son olarak Napoli'de forma giyen Dries Mertens'i KAP'a bildirdi

Galatasaray transferde bombaları üst üste patlatıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Driens Mertens ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, son olarak Napoli'de forma giyen Dries Mertens'i KAP'a bildirdi

Galatasaray transferde bombaları üst üste patlatmaya devam ediyor.

Arsenal forması giyen Lucas Torreira'dan sonra sarı-kırmızılı ekip son olarak Napoli forması giyen Dries Mertens ile transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildirdi.

DRİES MERTENS KİMDİR?

6 Mayıs 1987'de Belçika'da doğdu. Profesyonel futbol hayatına 2005 yılında Gent takımında başladı. Hollanda ikinci liginde en önemli futbolculardan birisi oldu ve Apeldoorn'da kaptanı oldu. 2008-2009 sezonundan sonra, Hollanda ikinci ligin'de En Büyük Yetenekli ödülü aldı. 2009 yılında Utrecht ile sözleşme imzaladı.

2011 tarihinde, takım arkadaşı Kevin Strootman ile birlikte PSV'ye transfer oldu. PSV'de forma girdiği ilk sezonunda, 33 maça çıktı ve 21 gol kaydetti.

16 Haziran 2013 tarihinde, Mertens'in menajeri Soren Lerby Napoli'ye transfer olduğunu açıkladı. 1 Ekim 2010 tarihinde, Mertens Belçika millî takımı teknik direktörü tarafından Kazakistan ve Avusturya'ya karşı oynayacakları 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri'ne çağırdı.

Dries Mertens'in kariyeri boyunca oynadığı 682 maçta 246 golü ve 181 asisti bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin