Galatasaray önümüzdeki hafta şampiyonluğunu ilan edebilir! Fenerbahçe-Trabzonspor maçının skoru her şeyi belirleyecek

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor'u yenerek puanını 76'ya çıkaran Galatasaray önümüzdeki hafta Sivasspor ile oynayacağı maçta şampiyonluğunu ilan edebilir.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray önümüzdeki hafta şampiyonluğunu ilan edebilir! Fenerbahçe-Trabzonspor maçının skoru her şeyi belirleyecek

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında İstanbulspor'u Mauro Icardi'nin golleriyle 2-0 mağlup eden Galatasaray puanını 76'ya yükseltti ve en yakın rakipleriyle puan farkını maç fazlasıyla sekize çıkardı.

Galatasaray, Fenerbahçe'nin bu hafta oynayacağı Trabzonspor maçında alacağı skora göre önümüzdeki hafta şampiyonluk ipini göğüslemeyi garantileyebilir.

GALATASARAY HANGİ İHTİMALLERDE ŞAMPİYONLUĞUNU İLAN EDEBİLİR?

68 puanla Galatasaray'ı takibini sürdüren Fenerbahçe, Trabzonspor karşısında berabere kalırsa 69; sahadan mağlubiyetle ayrılırsa 68 puanda kalacak. Geride dört maçı kalan Fenerbahçe ikisi hükmen olmak üzere tüm maçlarını kazansa bile maximum 81 puana ulaşacak.

76 puanlı Galatasaray ise Sivasspor karşılaşmasından galibiyetle ayrıldığı halde 79 puana yükselecek. Sivasspor maçı sonrası 1'i hükmen, toplam 3 maça çıkacak Galatasaray ise 82 puanı garantilemiş olacak.

Galatasaray, Ankaragücü ve Fenerbahçe maçlarını kaybetse dahi Fenerbahçe'nin gerisine düşemeyecek ve şampiyonluğunu cumartesi günü Sivasspor'u yenmesi ve Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a puan kaybetmesi halinde garantileyecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin