Galatasaray maçında kırmızı kartı itiraf eden Ahmet Oğuz'a, Konyaspor'dan şok ceza

Leo Dubois'la girdiği pozisyon sonrası canlı yayına çıkarak kırmızı kart itirafı yapan Ahmet Oğuz'a, Konyaspor yönetiminden ceza geldi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray maçında kırmızı kartı itiraf eden Ahmet Oğuz'a, Konyaspor'dan şok ceza

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor sahasında ağırladığı lider Galatasaray'ı Soner Dikmen ve Oğılcan Ülgün'ün golleriyle mağlup ederek uzun süren galibiyet hasretine son vermişti.

MAÇA DAMGA VURAN POZİSYON

Konyaspor-Galatasaray karşılaşmasının 15. dakikasında Konyasporlu Ahmet Oğuz, Galatasaraylı Leo Dubois'e sert bir müdahalede bulundu. Pozisyonun devamında Mahir Emreli, Kerem Aktürkoğlu'na yaptığı faul gerekçesiyle sarı kart görürken hakem Zorbay Küçük bir önceki pozisyonda Ahmet Oğuz'a Dubois'e yaptığı faul gerekçesiyle sarı kart verdi. Ahmet Oğuz'un Dubois'e yaptığı hareket büyük tartışma yarattı.

AHMET OĞUZ'DAN KIRMIZI KART İTİRAFI

Konyasporlu isim Ahmet Oğuz, Leo Dubois ile girdiği pozisyonu televizyondan tekrar izlediğini belirterek, ''Ben maçtan sonra bir açıklama yaptım. 'Her pozisyona kırmızı kart verilse futbol oynanmaz.' diye ama pozisyonu izledikten sonra insanlar da hak vermiyor değilim aslında. Ben de izledikten sonra üzüldüm aslında. Yani kırmızı kart olabilirmiş. Biliyorsunuz, futbolun içinde reaksiyonlar oluyor. Sarı karta bile itiraz etmişim ben. Kırmızı da olabilirmiş yani, verse de bir şey diyemezmişim. Olabilir, kırmızı olabilirmiş. Verse bir şey diyemezmişim. Onu diyorum sadece'' ifadelerini kullandı.

KONYASPOR'DAN AHMET OĞUZ'A CEZA

Ahmet Oğuz'un maçın ardından kırmızı kartı itiraf etmesi Galatasaray camiasında alkışlarla karşılanırken, Konyaspor cephesinde ise rahatsızlık yarattı ve Ahmet Oğuz'a canlı yayına izinsiz çıktığı için ceza verildi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin