Galatasaray, Liverpool'un yıldızı Thiago'yu ikna etti! İşte Galatasaray'ın, Thiago için yaptığı teklif

Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalabilmek için oldukça iddialı bir kadro kurmayı hedefleyen Galatasaray, Liverpool'da forma giyen Thiago için teklif yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Liverpool'un yıldızı Thiago'yu ikna etti! İşte Galatasaray'ın, Thiago için yaptığı teklif

Transferde büyük oynayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olabilmek için kadrosunu yıldızlarla donatmaya devam etmek istiyor.

Bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray son olarak Liverpool'da forma giyen deneyimli orta saha Thiago için İngiliz devinin kapısını çaldı. Son iki sezonda sergilediği performansla Liverpool'da gözden düşen isimler arasına giren Thiago da yeni bir maceraya yelken açmak istediğini kulübe iletti.

10 MİLYON EURO BONSERVİS

Galatasaray, Thiago için Liverpool'un kapısını 10 milyon Euro'dan çaldı. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan ancak oyuncunun aldığı yüksek maaş nedeniyle daha alt seviyede gelen teklifleri de kabul edecek olan Liverpool, Galatasaray'ın yaptığı bu teklife sıcak bakıyor.

Galatasaray ayrıca Thiago'nun sözleşmesine başarı bonusları da ekledi. Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkılması halinde 2 milyon Euro ödemeyi öneren Cimbom ayrıca Thiago'nun sarı-kırmızılı formayla 40 maça çıkması halinde 2 milyon Euro daha ödeyecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin