Galatasaray Lazio maçı ne zaman? Galatasaray Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi E Grubu ilk maçında Galatasaray, İtalya takımı Lazio ile karşı karşıya geliyor. Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Galatasaray, İtalya Serie A takımlarından olan Lazio ile Türk Telekom Stadı’nda mücadele edecek. Sarı-kırmızılı takım sahadan galip ayrılarak mücadeledeki ilk maçıyla iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Futbolseverlerin merakla beklediği Galatasaray – Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Lazio maçı ne zaman? Galatasaray Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda?

İtalya Serie A takımlarından biri olan Lazio ile Türk Telekom Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Galatasaray takımı, sahadan galip ayrılmak istiyor. UEFA Avrupa Lig’indeki ilk maçından puan ile ayrılmak isteyen Galatasaray, lige iyi bir başlangıç yapmak için kıyasıya bir mücadele verecek. Peki, tüm futbol severlerin heyecanla beklediği Galatasaray Lazio maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray Lazio maçı ne zaman? Galatasaray Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fatih Terim yönetimindeki Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi macerası bugün başlıyor. Sarı Kırmızılı takım, E Grubu'ndaki ilk maçında İtalyan devi Lazio'yu ağırlayacak. Galatasaray, Lazio maçında taraftarına kavuşacak ve bakımı tamamlanan Türk Telekom Stadı’nda bu sezon ilk kez maça çıkacak.

GALATASARAY LAZİO MAÇI SAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Lazio maçı ne zaman? Galatasaray Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 2

16 Eylül Perşembe günü saat 19.45'te Türk Telekom Stadı'nda oynanacak karşılaşma, Acun Ilıcalı’nın ücretli dijital içerik platformu Exxen’den canlı olarak yayınlanacak.

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray Lazio maçı ne zaman? Galatasaray Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 3

Galatasaray: Muslera, Yedlin, Marcao, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Cicaldau, Kerem Aktürkoğlu, Morutan, Halil Dervişoğlu.

Lazio: Reina, Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj, Leiva, Luis Alberto, Milinkovic, Pedro, Felipe Anderson, Immobile (Muriç)

Galatasaray'da 3 eksik

Galatasaray Lazio maçı ne zaman? Galatasaray Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 4

Galatasaray'da Arda, Barış ve Boey, sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayacak. Hafif sakatlığı bulunan Feghouli ve Emre Kılınç için de Terim'in son ana kadar bekleyeceği bildirildi. Assuncao, Oğulcan, Aytaç ve Fatih ise UEFA listesinde yok.

GALATASARAY'IN UEFA AVRUPA LİGİ KADROSU

Galatasaray Lazio maçı ne zaman? Galatasaray Lazio maçı saat kaçta, hangi kanalda? - Resim : 5

Fernando Muslera, DeAndre Yedlin, Taylan Antalyalı, Alpaslan Öztürk, Patrick van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Ryan Babel, Mustafa Muhammed, İsmail Çipe, Ömer Bayram, Olimpiu Moruţan, Berkan Kutlu, Victor Nelsson, Christian Luyindama, Atalay Babacan, Alexandru Cicaldau, Marcao Teixeira, Barış Alper Yılmaz, Emre Kılınç, Arda Turan, Halil Dervişoğlu, Sofiane Feghouli, Mbaye Diagne, Sacha Boey, Berk Balaban.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin