Galatasaray İstanbul'a geldi! İzmir kulüplerine teşekkür mesajı

Barcelona ile oynadığı maçın ardından olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'a gelemeyen Galatasaray, İspanya'dan direkt İzmir'e gitmişti. Beşiktaş derbisinin hazırlıklarını iki gün boyunca İzmir'de sürdüren sarı-kırmızılı ekip, İstanbul'a geldi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray İstanbul'a geldi! İzmir kulüplerine teşekkür mesajı

Sarı-kırmızılı ekip, Alsancak Mustafa Denizli Stadı'nda bugün gerçekleştirdiği antrenmanın ardından saat 15.30'ta kalkan uçakla İzmir'den İstanbul'a geldi. İstanbul Havalimanı'na inen kafilede bazı oyuncular, takım otobüsüyle diğerleri ise şahsi araçlarıyla alandan ayrıldı.

Galatasaray, Göztepe, Altay ve Altınordu'ya şu mesajla teşekkür etti;

Galatasaray Ailesi olarak, Avrupa’da namağlup olarak ilerlediğimiz önemli virajda; yaşadığımız tüm olumsuzluklar karşısında bizlere tesislerini açan Göztepe Spor Kulübü’ne, taraftarlarına ve değerli başkanı Mehmet Sepil’e; yine statlarında bizi ağırlayan Altay Spor Kulübü camiasına ve değerli başkanı Özgür Ekmekçioğlu’na; davetlerini esirgemeyen Altınordu Futbol Kulübü ve değerli Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici’ye canıgönülden teşekkür ediyoruz.

Güzel İzmirimizin güzide kulüplerinin hepsi, hep bir ağızdan Galatasaray’ı misafir edebileceklerini ve bu zor koşullarda Avrupa mücadelesinin Türk futbolu açısından bir numaralı öncelik olduğunu belirtiler.

Bizler de “İyilik bulaşıcıdır, centilmenlik iyileştirir” diyoruz. İzmir kulüplerinin bu olgun tavrının tüm futbol iklimine yayılmasını diliyoruz.

Bu vesileyle, 17 Mart Perşembe akşamı çıkacağımız Barcelona karşılaşmasında kendilerini ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyacağımızı bir kez daha tekrarlamak isteriz.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin