Galatasaray iki dünya yıldızıyla anlaşmaya vardı! İkinci Başkan Metin Öztürk transferleri açıkladı

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, 23. şampiyonluğun ardından 343 Digital YouTube kanalına konuk oldu. Öztürk burada yaptığı açıklamada bitmek üzere olan iki transferlerinin olduğunu söylerken, Mauro Icardi hakkında da dikkat çeken yorumlar yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray iki dünya yıldızıyla anlaşmaya vardı! İkinci Başkan Metin Öztürk transferleri açıkladı

Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk, şampiyonluğun ardından açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek’in Mauro Icardi’nin Galatasaray’da kalması için sponsorluk görüşmeleri yürüttüğünü açıklayan Öztürk, “Icardi bu sene şampiyonluğumuza pek çok katkı sağladı. Bizim çok önemli bir oyuncumuz. Önümüzdeki sene de kadromuzda tutmak için büyük bir çaba sarf ediyoruz. Başkanımız muhtelif kuruluşlarla Icardi için sponsorluk görüşmeleri yapıyor. Böyle bir sponsorluk gelirse Icardi kalır” dedi.

ERDEN TİMUR TRANSFER İÇİN GİDİYOR

Erden Timur’un transfer çalışmaları için yurt dışına çıkacağını da açıklayan Öztürk, “Erden Timur transfer görüşmeleri için yurt dışına gidiyor. Dolayısıyla bir şeyi küçülterek büyütemezsiniz. Büyütmek de çok para harcamak değil. Digiturk’ten 500 milyon dolar alındığı dönemde büyük takımların bütçeleri 100 milyon dolar seviyesindeydi. Bu sene 32 milyon Euro civarı maaş bütçemiz vardı. Erden Timur çalışkanlığı, ahlakı ve açık fikirliliği bu başarıyı getirdi. Gitmek isteyen oyuncuları da kalmaya ikna etti” şeklinde konuştu.

''BİTMEK ÜZERE OLAN İKİ TRANSFER VAR''

Galatasaray’ın bitmek üzere olan iki transferi olduğunu açıklayan Öztürk, “Şu an netleşmiş, bitmek üzere olan çok kaliteli iki transferimiz var. Ama mutlaka Erden Bey daha iyi biliyordur, mevcut döneceklerden bahsetmiyorum. 4 ya da 5 tane Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak çapta transferimiz olacak” ifadelerini kullandı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin