Galatasaray galibiyetinin ardından Volkan Demirel'den oyuncularına övgü

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Galatasaray maçına ilişkin, "Bugün teknik ve taktik anlamda oyuncularım her şeyi yaptı. Her zaman yapamıyoruz bunu" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray galibiyetinin ardından Volkan Demirel'den oyuncularına övgü
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'de Hatayspor, konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1 mağlup etti.

Mücadelenin ardından Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel 90 dakikayı değerlendirdi. Oyuncularının bugün taktiği iyi uyguladığını belirten Volkan Demirel, "Bugün teknik ve taktik anlamda oyuncularım her şeyi yaptı. Her zaman yapamıyoruz bunu. Kayserispor ve Pendikspor maçlarında bunu yapamamıştık. Bugün oyuncuların isteğiyle kazanılmış bir maç var. Verdiğimiz taktiği iyi uyguladılar" açıklamasında bulundu.

Volkan Demirel karşılaşmaya ilişkin ayrıca, "Bu takımı ben kurdum, övünerek söylüyorum. Sezon içinde mağlubiyetler, yenilgiler olacak. Yoktan var olan bir takım. İlk 8 takım haftada saygı duyulacak bir takım haline geldik. Sonrasında 3 maç kaybettik, yol kazası olarak görüyorum. Bugünkü maç çok önemliydi. Kazanarak Hatayspor'un ne kadar iyi bir takım olduğunu gösterdik. Maça ortak olabileceğimizi söylemiştim" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin