Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa maçları şifresiz ekrana gelecek. Beklenen açıklama nihayet yapıldı

Ülkemizde Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin resmi yayıncısı EXXEN'den beklenen açıklama geldi. EXXEN, 24 Ekim tarihine kadar üye olan tüm kullanıcılarına Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa'daki maçlarını ücretsiz izleme fırsatı sunacak.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa maçları şifresiz ekrana gelecek. Beklenen açıklama nihayet yapıldı

Milli aranın ardından gözler yeniden yerel liglere ve Avrupa arenasında oynanacak maçlara çevrildi.

Geçtiğimiz haftalarda Manchester United-Galatasaray maçında yaşanan sorunlar dolayısıyla karşılaşmayı canlı olarak ekrana getiremeyen EXXEN bu kez futbolseverlere büyük müjdeyi verdi. EXXEN'in resmi sayfasından yapılan açıklamada 24 Ekim tarihine kadar platforma üye olan herkes; Galatasaray-Bayern Münih, Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo/Glimt-Beşiktaş maçlarını ücretsiz seyretme şansı bulacak.

TEMSİLCİLERİMİZİN MAÇLARI NE ZAMAN?

EXXEN'den ücretsiz olarak yayınlanacak olan Galatasaray-Bayern Münih Şampiyonlar Ligi mücadelesi 24 Ekim Salı günü saat 19:45'te başlayacak.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yer alan temsilcimiz Fenerbahçe ise 26 Ekim Perşembe günü 19:45'te Ludogorets'i sahasında ağırlayacak. Bir diğer temsilcimiz Beşiktaş ise yine 26 Ekim Perşembe günü saat 22:00'de Bodo-Glimt deplasmanına konuk olacak.

EXXEN'E NASIL KAYIT OLUNUR?

EXXEN'e üye olmak için; https://www.exxen.com/tr adresine tıklamanız ve açılan sayfada Ad-Soyad, E-Posta bilgilerini eksiksiz bir şekilde yazmanız gerekmektedir.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin