Galatasaray Divan Kurulu'nda tepki çeken olay

Galatasaray'da seçimin iptal edilmesinin ardından Divan Kurulu, bugün olağanüstü toplantı. Burak Elmas ve yöneticilerin divan toplantısına gelmemesi tepkilere yol açtı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Divan Kurulu'nda tepki çeken olay

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve yönetim kurulu üyeleri Divan Kurulu Toplantısı'na katılmadı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, Olağanüstü Divan Kurulu Toplantısı’na katılmamasıyla ilgili olarak Demirören Haber Ajansı’na (DHA) özel bir açıklama yaptı.

Elmas, şu ifadeleri kullandı: “Divan başkanımız dün kendi riyaseti ile ertesi gün için bir olağanüstü divan toplantısı organize etmeye karar verdi ve bize bildirdi. Biz toplantının gerek duyurulması gerekse organizasyonu için tüm gerekenleri yaptık. Fakat alel acele ve bugüne kadar yürütmüş olduğumuz ilişkinin dışına çıkarak böyle bir olağanüstü toplantı yapılmasını doğru bulmuyoruz. Divan Kurulumuzun bu kararı alma hakkı olduğu kadar, bu kadar kısa zaman içerisinde istişare yapmadan organize edilen bir toplantıya katılmama kararı da bizim hakkımızdır. Bu toplantıyı daha doğru şekilde organize etmeyi tercih edebilirlerdi. Bugüne kadar yapılan her toplantıya bizzat katıldım.”

Hamamcıoğlu ve Albayrak'tan eleştiri

Başkan adaylarından Eşref Hamamcıoğlu, "Sayın Başkan Burak Elmas ve değerli arkadaşları; bu kadar istifa çağrısına rağmen neden kalmakta ısrar ediyorsunuz? Eğer bir taahhütleriniz varsa bizimle paylaşın! Kime ne söz verdiniz yerine getiremiyorsunuz!" dedi.

Eski yönetici Abdurrahim Albayrak, "Burak Elmas'ı mali yönden ibra ettim ancak idari yönden etmedim. Babası salonda bana gelip hesap sordu. Neden ibra etmedin diye. Yapılacak seçime iki başkan adayımız da girmelidir. Bu onların hakkıdır." ifadelerini kullandı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin