Galatasaray devre arası transfer döneminde şova hazırlanıyor! Hedefte Cenk Özkaçar ve Mert Müldür var

Sezon öncesi transferin şampiyonu olan Galatasaray, devre arasında da takıma takviyeler yapmayı düşünüyor.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray devre arası transfer döneminde şova hazırlanıyor! Hedefte Cenk Özkaçar ve Mert Müldür var

Dries Mertens, Juan Mata ve Mauro Icardi gibi önemli yıldızları kadrosuna katan Galatasaray'da devre arası transfer döneminin de hareketli geçmesi bekleniyor.

Nelsson'un ayrılık ihtimaline karşı Brezilyalı stoper Nino ile görüşen Galatasaray, Fanatik'in haberine göre bunun yanında yerli rotasyonunu da güçlendirme hedefiyle, Cenk Özkaçar'ı gözüne kestirdi. Son olarak A Milli Takım forması da giyen 22 yaşındaki Cenk'in bonservisi Lyon'da, bu sezon ise Valencia'da kiralık olarak görev yapıyor.

BİR DİĞER HEDEF MERT MÜLDÜR

Uzun süredir transfer gündeminde yer alan Mert Müldür konusunda da önemli gelişmeler var. Sarı-Kırmızılılar, Sacha Boey için teklif beklerken, asıl sürpriz diğer sağ bek Leo Dubois cephesinde yaşandı. İtalyan devi Juventus, 28 yaşındaki Fransız futbolcuya teklif yapmaya hazırlanıyor.

Galatasaray'ın bu beklenmedik ilgi karşısında 5 milyon Euro gibi bir bonservis beklentisi söz konusu. Eğer Juve'den istenen teklif gelirse, Sarı-Kırmızılılar vakit kaybetmeden Mert Müldür takviyesi yaparak, geleceği garanti altına almak istiyor. 23 yaşındaki sağ bek bu sezon sakatlık nedeniyle formasından uzak kalsa da, kupa arasında toparlanma şansı buldu ve yeniden formuna kavuşmayı hedefliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin