Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor hangi takımlarla eşleşti? İşte temsilcilerimizin Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi'ndeki rakipleri

Avrupa arenasında maçların tamamlanmasının ardından Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu. İşte temsilcilerimizin Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakipleri.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor hangi takımlarla eşleşti? İşte temsilcilerimizin Şampiyonlar Ligi ve Konferans Ligi'ndeki rakipleri

Avrupa arenasında bu akşam oynanan maçlarla heyecan sona erdi ve dört temsilcimiz de rakiplerini eleyerek adlarını bir üst tura yazdırmayı başardı.

Maçların tamamlanmasının ardından Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor'un rakipleri belli oldu. İşte temsilcilerimizin rakipleri.

GALATASARAY, OLIMPIJA İLE EŞLEŞTİ

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Zalgiris'i saf dışı bırakan Galatasaray, 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana ile eşleşti.

BEŞİKTAŞ, AZERBAYCAN EKİBİ BAKÜ İLE KOZLARINI PAYLAŞACAK

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş, Tirana karşısında zorlanmadı ve rakibini elemeyi başardı. Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turunda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü ile eşleşti.

ADANA DEMİRSPOR'A HIRVAT RAKİP

UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki bir diğer temsilcimiz Adana Demirspor ise Cluj'u son dakikalarda bulduğu golle eleyerek büyük bir başarıya imza attı. Adana Demirspor, 3. ön eleme turunda Osijek ile karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ MARIBOR

Zimbru karşısında adeta şov yapan UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki temsilcimiz Fenerbahçe ise 3. ön eleme turunda Maribor ile bir üst tura çıkma mücadelesi verecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin