Galatasaray 5-2 Bursaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Milli takımlara verilen arada Galatasaray, hazırlık maçında Bursaspor'u 5-2 mağlup etti. Mbaye Diagne maçta hat-trick yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray 5-2 Bursaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Galatasaray-Bursaspor arasındaki hazırlık maçı Mbaye Diagne ilk yarıda hat-trick yaptı. Maçta sağ bek oynayan Oğulcan Çağlayan 1 gol atarken 2 de asist yaptı.

Karşılaşmada Galatasaray'ın gollerini Mbaye Diagne (3), Oğulcan Çağlayan ve Ömer Bayram atarken, Bursaspor'un gollerini ise İsmail Yüksek ve Elton Acolatse kaydetti.

Maç sonunda konuşan Mbaye Diagne, "Bu maçın kolay olmayacağını söyleyebiliriz. Evimizde oynadığımız için avantajlıyız. Üç puanı almak için oynayacağız. Taraftarımızın da keyif alacağı bir maç oynayacağız. Çok fazla taraftarın geleceğinden eminim. Onların desteği bize katkı sağlayacak." dedi.

Mbaye Diagne, takımın hücum oyuncuları Mostafa Mohamed ve Halil Dervişoğlu ile yaşadığı forma rekabetiyle ilgili soru üzerine, "Bu konuda söylenecek çok fazla bir şey yok. Her takımda rekabet var. Biz Galatasaray için buradayız. Galatasaray'a maç kazandırmak için buradayız." değerlendirmesinde bulundu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin