Galatasaray 2-2 Altay MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig’in 15’inci haftasında Galatasaray, kendi sahasında Altay ile 2-2 berabere kaldı. Maçın özet görüntülerinin linki bu sayfada...

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray 2-2 Altay MAÇ ÖZETİ İZLE

Galatasaray, Süper Lig'in 15. haftasında Altay ile 2-2 berabere kaldı ve galibiyet hasreti 4 maça çıktı. Sarı-kırmızılılar zirvenin 16 puan gerisinde kaldı.

Galatasaray’ın golleri 34’üncü dakikada Halil Dervişoğlu ve 80'inci dakikada Diagne’den geldi. Altay’da ise 17’nci dakikada Pinares ve 86’ncı dakikada penaltıdan Bamba ağları sarstı. Bu sonuçla Galatasaray puanını 23’e, Altay ise puanını 18’e yükseltti.

17’nci dakikada Kappel ile duvar pası yaparak ceza sahasının sağ tarafından içeri giren Pinares’in çektiği şut, Muslera’nın müdahalesine rağmen ağlarla buluştu: 0-1.

34’üncü dakikada sağ kanattan ceza sahasına sarkan Feghouli’nin altıpasa pasında Halil Dervişoğlu’nun vuruşu ağlara gitti: 1-1.

80'inci dakikada Van Aanholt’un kullandığı köşe vuruşunda Diagne’nin kafa vuruşu ağlara gitti: 2-1.

86’ncı dakikada topun başına geçen Bamba, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-2.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 6 maçlık cezasından dolayı Yeni Malatyaspor maçının ardından bu maçta da takımının başında olamadı. Deneyimli çalıştırıcı müsabakayı tribünden takip etti. Galatasaray'ın yedek kulübesinde ise yardımcı antrenörler Necati Ateş ve Selçuk İnan yer aldı.

Galatasaraylı taraftarlar, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden eski başkanları Mustafa Cengiz'i unutmadı. Sarı kırmızılılar, Altay ile oynanacak maçta Nef Stadyumu tribünlerine Mustafa Cengiz'in çiziminin yer aldığı "Başımız sağ olsun" yazılı pankartı astı.

Galatasaray'da futbolcular, maç için sahaya çıktığı sırada, "Kadına Şiddete Son" yazılı pankart ile sahaya çıktı.

ÖZET BU SAYFADA

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin