Galatasaray 1-3 Kasımpaşa MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray, sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 yenildi. Maçta taraftarlar Burak Elmas yönetimini istifaya davet etti.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray 1-3 Kasımpaşa MAÇ ÖZETİ İZLE

Galatasaray, Süper Lig'deki üst üste 3. mağlubiyetini aldı. Kasımpaşa, Süper Lig'deki galibiyet serisini 4 maça yükseltti.

Kasımpaşa’ya galibiyeti getiren goller 45+3’te Donk, 60’ta Umut Bozok ve 90+5’te Varga’dan gelirken, Galatasaray’ın tek golünü ise 39’da Halil Dervişoğlu kaydetti. Bu sonuçla Galatasaray 27 puanda kalırken, Kasımpaşa ise 24 puana yükseldi.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ile görüşmek üzere dün İstanbul’a gelen sportif direktör Luis Campos, Galatasaray - Kasımpaşa karşılaşmasını tribünden takip etti.

Geçtiğimiz hafta Ankara’da geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybeden eski Galatasaraylı futbolcu Ahmet Çalık, Nef Stadyumu’nda unutulmadı. Maçtan önce Ahmet Çalık için kulüp tarafından hazırlanan video yayınlanırken, taraftarlar Çalık lehine tezahüratlarda bulundu. Sarı kırmızılı taraftarlar, maçın ilk 5 dakikasında sessiz kalırken, 5’inci dakikada ise Çalık için tezahürat yaptı. 5'inci dakikada sahadaki herkes maçı bırakarak, Ahmet Çalık’ı alkışladı.

Öte yandan, “Çocukluk aşkın seni hiç unutmayacak! Kalbimizdesin Ahmet Çalık” yazılı bir pankart hazırlandı.

DONK TRİBÜNLERE ÇAĞRILDI

Uzun bir dönem Galatasaray forması giyen, şu anda ise Kasımpaşa’da oynayan Ryan Donk, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından unutulmadı. Taraftarlar, deneyimli futbolcuyu maç öncesinde tribünlere çağırarak lehine tezahüratlarda bulundu.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin