Futbolseverler bu cumartesi futbola doyacak! Trabzonspor-Sivasspor, Ajax-PSV, Leipzig-Bayern Münih, Liverpool-Manchester City ve Porto-Tondela maçları hangi kanallardan ekranlara gelecek?

Avrupa'da yarın oynanacak Süper Kupa maçlarıyla futbol şöleni yaşanacak.

Google Haberlere Abone ol
Futbolseverler bu cumartesi futbola doyacak! Trabzonspor-Sivasspor, Ajax-PSV, Leipzig-Bayern Münih, Liverpool-Manchester City ve Porto-Tondela maçları hangi kanallardan ekranlara gelecek?

Türkiye, İngiltere, Hollanda, Almanya ve Portekiz'de yapılacak 2022-2023 sezonu ön gösterimi niteliğindeki Süper Kupa karşılaşmalarıyla futbol özlemi sona erecek.

Geçen sezon lig ve kupada şampiyonluğa ulaşan söz konusu 5 ülkenin takımları, yenilenmiş kadrolarıyla taraftarlarının karşısına çıkacak.

GÜNÜN İLK MAÇI DEV BİR KAPIŞMAYA SAHNE OLACAK

İngiltere Premier Lig şampiyonu Manchester City ile Federasyon Kupası'nı kazanan Liverpool, tarihin 100. Community Shield maçında kupayı müzesine götürebilmek için Leicester şehrindeki King Power Stadı'nda saat 19:00'da karşı karşıya gelecek. Dev kapışma Tivibu Spor 3'te ekranlara gelecek.

TURKCELL SÜPER KUPA SAHİBİNİ BULUYOR

Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olan Trabzonspor ile Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanan Demir Grup Sivasspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak Turkcell Süper Kupa maçında karşılaşacak. Mücadele saat 20:45'te başlayacak ve ATV ekranlarından naklen yayınlanacak.

HOLLANDA'DA SÜPER KUPA HEYECANI

Avrupa futbolunda bir diğer Süper Kupa heyecanı, Hollanda'da yaşanacak.

Karşılaşmaları büyük rekabete sahne olan Ajax ile PSV, başkent Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'da karşı karşıya gelecek. Hollanda'nın efsane futbolcusu Johan Cruyff'un adının verildiği Süper Kupa maçı, 21:00'de başlayacak. Bu maçta bir ilk yaşanacak ve kupanın sahibi TikTok'ta belli olacak.

LEİPZİG VE BAYERN MÜNİH KUPA İÇİN MÜCADELE EDECEK

Almanya'da 21:30'da başlayacak Süper Kupa karşılaşmasında, Leipzig ile Bayern Münih mücadele edecek.

Müsabaka, Leipzig şehrindeki Red Bull Arena'da oynanacak. Leipzig'in ilk kez katılacağı Süper Kupa maçında Bayern Münih ise 10. şampiyonluğu için sahne alacak. Kupanın sahibi beIN Sports 2'de sahibini bulacak.

PORTO BİR KUPA DAHA PEŞİNDE

Günün en son başlayacak Süper Kupa mücadelesi, 22:45'te Portekiz'in Aveiro şehrinde oynanacak. Geçen sezon lig ve kupayı kazanan Porto, kupa finalisti Tondela ile Aveiro Belediye Stadı'nda karşılaşacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin