Futbol tarihi böyle bir transfer bedeli görmedi! Kylian Mbappe, 1 milyar Euro karşılığında Real Madrid'e transfer oluyor

Dünya Kupası'nda Fransa'nın finale çıkmasında en büyük pay sahibi olan Kylian Mbappe, PSG ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Futbol tarihi böyle bir transfer bedeli görmedi! Kylian Mbappe, 1 milyar Euro karşılığında Real Madrid'e transfer oluyor

2022 Dünya Kupası'nda Fransa finalde Arjantin'e normal süresi ve uzatmaları berabere biten maçta penaltılar sonucunda boyun eğmişti. 

Final maçında Kylian Mbappe attığı üç golle tarihe geçerek Dünya Kupası'nı 8 golle tamamlayarak Altın Ayakkabı'nın da sahibi olmuştu.

DÜNYA KUPASI DÖNÜŞÜ PSG'YE MESAFELİ YAKLAŞIM

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan haberde; Mbappe, Dünya Kupası'ndan döndüğünde durumunu açıklığa kavuşturmak için PSG ile görüşmek istiyor. PSG ile sözleşme uzatmasının bir hata olduğunu düşünen Mbappe kariyerinde bir sıçrama yapmak istediğini yakın çevresine iletti.

FLORENTİNO PEREZ TRANSFERDE KOZ KULLANACAK

Kylian Mbappe'nin PSG'den ayrılmasını fırsata çevirmek isteyen Real Madrid Başkanı Florentino Perez transfer için maliyet araştırmasına başladı.

Real Madrid'in Kylian Mbappe transferi 1 milyar Euro'ya mal olacak. Real Madrid, Mbappe transferini gerçekleştirmesi durumunda ise tüm zamanların transfer maliyet rekoru kırılacak.

Mbappe geçtiğimiz sezon PSG ile sözleşmesini yenilemişti. Le Parisien'e göre Mayıs ayında imzalanan 3 yıllık kontrat, futbol tarihinin en büyük sözleşmesi olarak kayıtlara geçti.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin