Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü'yü buluşturan Timsah Ateşi 18 Aralık'ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak

Yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın üstlendiği, Meghan Tyler tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği, “Timsah Ateşi”, 18 Aralık’ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak. Oyun, yoğun ilgi üzerine 24-25-26 Aralık tarihlerinde Zorlu PSM’de arka arkaya perde açacak. Zıt kutuplarda yaşayan iki kız kardeş ve çocuklarını sevgisizliğe mahkum ederek onlarda derin yaralar açmış zalim bir babanın hikayesini anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü'yü buluşturan Timsah Ateşi 18 Aralık'ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak

Yönetmen Mehmet Ergen, “Sıra dışı, sürprizlerle dolu bir oyun”

Oyunun yönetmeni Mehmet Ergen, “Çok sıra dışı, sürprizlerle dolu bir kara komedi. 21. yy klasiği olarak oyunda, aslında hakim olan bütün siyasi, dini, ailevi erklerin sahibi olan erkek figürünü al aşağı eden iki kız kardeş var. Bir kadın yazar olarak Meghan Tyler’ın aslında çok sert bir cevabı bu. Yaşanan haksızlıklara sebep olan ataerkil topluma iki kız kardeşin cevabıyla bitiyor” dedi.

Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü'yü buluşturan Timsah Ateşi 18 Aralık'ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak

Funda Eryiğit, “Hem toplumsal, hem bireysel travmalar üzerinden yükselen bir oyun”

Dindar abla Alannah karakterini sahneye taşıyan Funda Eryiğit, “Oyunun kara komedi olmasının verdiği bir rahatlık ve keyif var. Sınırları geniş bir oyunculuk alanı var ve hem toplumsal, hem bireysel travmalar üzerinden yükselen bir oyun. Zor zamanlardan geçiyoruz. Seyirci için biraz rahatlama, biraz eğlenme, bir parça sıkıntılardan uzaklaşma adına an ya da anlar yaratmayı umuyoruz.”

Funda Eryiğit ve Hazar Ergüçlü'yü buluşturan Timsah Ateşi 18 Aralık'ta Zorlu PSM’de prömiyer yapacak - Resim : 2

Hazar Ergüçlü, “Günlerdir gözüme uyku girmedi, seyirciyle buluşmayı dört gözle beliyoruz”

Hırçın ve asi kız kardeş Fianna Hazar Ergüçlü, “Benim ilk oyunum ve inanılmaz heyecanlıyım. Provalar sırasında acayip şeyler öğrendim ve öğreniyorum. Emin ellerdeyim. Tiyatro bambaşka bir deneyim. Günlerdir gözüme uyku girmedi. Seyirciyle buluşmayı dört gözle bekliyoruz”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin