Fulya Öztürk'ten flaş Fatih Portakal itirafı

CNN TÜRK'ten FOX'a transfer olan, bir sezon sonra CNN Türk'e dönen Fulya Öztürk, katıldığı bir programda FOX Ana Haber eski spikeri Fatih Portakal ile ilgili de bir itirafta bulundu. Öztürk, programında cinsel içerikli görüntülere verilen tepkiye isyan eden Fatih Portakal'a kızması hakkında "En büyük pişmanlığım o gün Fatih Portakal’a vermiş olduğum cevaptı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Fulya Öztürk'ten flaş Fatih Portakal itirafı

CNN Türk Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk haberler.com'un YouTube programına katıldı. Öztürk program esnasında çarpıcı itiraflarda bulundu. “Fulya İle Umudun Olsun” adlı programda sunuculuk yaptığı dönemde programa katılan bir kişinin cinsel içerikli videosunu izletmesi üzerine Fatih Portakal’ın sosyal medya üzerinden attığı tweet Öztürk’ü kızdırmıştı. Eski FOX Tv sunucusu Fatih Portakal, bahsi geçen program için "Bu ve benzerlerine program denmemeli. Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat. “Halk bunu izliyor, istiyor” demekse ilkesizlik" ifadelerini kullanmıştı.

Söz konusu paylaşım üzerine yayınında muhabir Öztürk, "Attığı manşete bak; 'Cinsel içerikli görüntü izletti.' Bak kardeşim cuma günkü programda rahatsızlık verdiysem, şahsım ekibim adına özür diliyorum. Fakat bir videodan bahsediyor ya bu çocuk. Orada iz var diyor. Bunların hepsi gerçek. Ama öyle bir algı yapılıyor ki... 'Bu da oldu.' Türk televizyonlarında neler oldu ben sayayım mı? 'Bir kız çıkıyor hemen onu öldürelim boğazlayalım boğalım... Linç edelim yaşamasın. Bir kız çıktı çünkü iyi bir şeyler yapıyor.' Ben buralara hiçbir yerimi açmadan geldim. Hiçbir yerimi ortalara sermeden. Hiç kimsenin sevgilisi osu busu olmadan..." diye konuştu.

'EN BÜYÜK PİŞMANLIĞIM FATİH PORTAKAL’A VERDİĞİM CEVAPTI'

Fulya Öztürk YouTube üzerinden katıldığı programda Portakal ile girdiği polemik için şu ifadeleri kullandı:

“Benim medyada en büyük pişmanlığım o gün Fatih Portakal’a vermiş olduğum cevaptı. Ben öyle bir kız değilim normalde.”

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin