Fuat Güner hangi yarışmada jüri üyeliği yapacak? 'Koltuktan attılar' haberlerine açıklama!

Ünlü sanatçı, 'O Ses Türkiye' jüri üyeliğiyle ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Güner hangi yarışmada jüri üyeliği yapacak? 'Koltuktan attılar' haberlerine açıklama!

'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri üyeliği için Acun Ilıcalı'yla anlaşan MFÖ grubunun üyesi Fuat Güner, format sahibi firma 'üçlü koltuk'u format dışı bulduğu için anlaşmayı revize etti.



Bunun üzerine Ilıcalı, grup üyelelerinden birine Rising Star adlı diğer yarışmada jüri üyesi olmasını önerdi. Bu teklifi kabul eden Güner, Mart ayında başlayacak 'Rising Star' yarışmasında yer alacak.



Güner, hakkında çıkan 'Koltuktan attılar' başlıkla haberlere dün, şu açıklamayı yaptı:



"Bugün bazı yayın organlarında "Fuat'ı koltuktan attılar" başlıklı ve benzeri birtakım spekülatif haberler yer almıştır. Konunun taraflarından görüş alınmadan yapılan bu haberler, gerçeği yansıtmadığı gibi saygı ve etikten uzak bir niteliktedir. 



O Ses Türkiye yarışması yeni sezon jüri üyeliği için Acun Ilıcalı ile birkaç ay önce MFÖ olarak anlaştık. Ancak format sahibi firma, "üçlü koltuk"u format dışı bulduğu için anlaşmamızı revize etme gerekliliği doğdu. 



Bunun üzerine Acun Ilıcalı, birimizin Rising Star adlı diğer yarışmada jüri üyesi olmasını önerdi. Ben de O Ses Türkiye için ertelemiş olduğum yeni projelerimi gündeme alabilmek için, Mart ayında başlayacak Rising Star yarışmasını tercih ettim."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin