Fuat Avni'den yeni iddia: Bingöl'deki saldırı...

Twitter fenomeni Fuat Avni, Bingöl'de yaşanan saldırıya ilişkin yeni bir iddia ortaya attı.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni'den yeni iddia: Bingöl'deki saldırı...

Sosyal paylaşım sitesi Twitter'da hükümet karşıtı yazdığı mesajlarla bilinen Fuat Avni, yeni bir iddia gündeme getirdi. Avni, @fuatavnifuat hesabından yazdığı mesajlarında, Kozmik Çalışma Grubu’nun (KÇG), Kobani protestolarının yaşandığı günlerde Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e yapılan saldırının altından cemaati çıkarmaya çalışacağını belirtti.



Fuat Avni, 9 Ekim 2014′te Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’e yapılan ve Emniyet mensupları Atıf Şahin, Hüseyin Hatipoğlu ve Uğur Atlı’nın şehit olduğu olaylardaki terör saldırılarının altından, hükümetin Kozmik Çalışma Grubu (KÇG) tarafından Cemaat’in ve Fethullah Gülen’in çıkartılacağını yazdı.



Olaydan iki saat sonra ölü olarak ele geçirilen teröristlerin üzerinden çıkan silahlarla, saldırıda kullanılan silahların birbirine uymadıklarını belirten Fuat Avni, MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın MİT’teki ekibinin, ele geçirilen silahları Cemaat evlerine yerleştirerek, “Silahları cemaat evlerinde ele geçirdik” demeye hazırlandıklarını iddia etti.



Fuat Avni'den yeni iddia: Bingöl'deki saldırı...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin