Fuat Avni'den Erdoğan'a yanıt gecikmedi!

Twitter fenomeninden Cumhurbaşkanı'na jet cevap!

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni'den Erdoğan'a yanıt gecikmedi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliğince organize edilen etkinlikte  'Fuat Avni' isimli Twitter kullanıcısına 'delikanlıysan çık ortaya' çağrısında bulundu.



Hükümet karşıtı tweet'leriyle gündem yaratan Fuat Avni'ye yüklenen Erdoğan konuşmasında "Ben, ailem, hepsi ve şimdi kızımla, şahsımla ilgili tehditler ortaya çıktı ve aylardır ortaya çıkan bir isim var. Ya delikanlıysan çık ortaya, gizli olarak niçin kalkıp da bu şekilde bunu yapıyorsun? Biz bu yola çıktığımızda bir şey söyledik: Kefenimizi giyerek biz bu yola çıktık. Bizi, buradan caydıramazsın ama sende yürek varsa, delikanlılık varsa böyle kod adıyla, mod adıyla ortaya çıkma. Sen terör örgütünün mensubusun, bunu biliyoruz. Onun için de kod adı kullanıyorsun. Çık açık net ortaya, nereden konuşacaksan oradan konuş. Varsa elinde bir şey onu da ortaya koy ama bunu yapamadılar bugüne kadar" dedi.



Erdoğan'ın bu sözlerine Fuat Avni'den cevap gecikmedi.



Fuat Avni, Erdoğan'a "Delikanlı adam kızının arkasına saklanmaya tenezzül etmez. Delikanlıysan, kızının arkasından çık (!)" tweet'iyle cevap verdi.



Fuat Avni'den Erdoğan'a yanıt gecikmedi!



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin