Fuat Avni yazdı, AKP yalanladı!

AKP, Twitter fenomeni Fuat Avni'nin iddialarına yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni yazdı, AKP yalanladı!

Twitter fenomeni Fuat Avni'nin AKP ve Osmanlı Ocaklarıyla ilgili iddilaraına AKP Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem'den açıklama geldi.



Erdem, AA muhabirine, "Osmanlı Ocakları ile AK Parti arasında ilişki olduğu iddialarını" değerlendirdi. 



"Osmanlı Ocakları ile en ufak uzaktan yakından bir ilgimiz yok" ifadesini kullanan Erdem, "Birileri bir araya gelmiş, Osmanlı Ocakları diye kendilerine bir isim takmışlar, bunların bizim partimizle en ufak bir duygusal ve resmi bağı yoktur" diye konuştu.



Bu oluşumu partiyle bağlantılı göstermenin kasıt taşıdığını dile getiren Erdem,  teşkilatlarının belli olduğunu söyledi.



Türkiye'nin en büyük gençlik teşkilatlarından bir tanesinin AK Parti Gençlik Kolları olduğunu ifade eden Erdem, "Onun dışında da birtakım, bizimle paralel hareket eden STK'lar var, sivil toplum örgütleri, gençlerimiz, kadın teşkilatlarımız var ama Osmanlı Ocakları ile böyle bir bağlantımız yoktur" dedi. 



Fuat Avni 1,79 milyon takipçili Twitter hesabından şu iddialarda bulunmuştu:

 

" Çoğu MİT'in haber elemanı olan Osmanlı Ocakları iş başında. Organizasyon ekibi kendine ülkücü görüntüsü veriyor. Osmanlı Ocakları Başkanı K.Canpolat 2006'da papaya suikast hazırlığından gözaltına alınmış karanlık bir MİT elemanı. HDP ve MHP'ye yönelik operasyonun beyni Fidan, operasyon elemanı ise Osmanlı Ocakları'ndan K.Canpolat'tır." 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin