Fuat Avni 'battı' demişti, İhlas Yayıncılık'la ilgili önemli gelişme yaşandı

İhlas Yayın Holding'in hisseleri satıldı.

Google Haberlere Abone ol
Fuat Avni 'battı' demişti, İhlas Yayıncılık'la ilgili önemli gelişme yaşandı

Twitter fenomeni Fuat Avni, bünyesinde Türkiye gazetesi ve TGRT'nin de bulunduğu İhlas Grubu'nun iflas ettiğini iddia etti.



Operasyonları önceden haber veren Fuat Avni konuyla ilgili Twitter hesabına "İlk benden duymuş olun, kamu bankalarına kredilerini ödeyemeyen İhlas Grubu battı" yazdı. 



İddiaların ardından dün, İhlas Holding'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu (KAP)'a bir açıkalama yapıldı.



İhlas Yayıncılık Holding hisselerinin ağırlıklı kısmınının Borsa İstanbul’a (BIST) satıldığının duyurulduğu açıklamada şunlar kaydedildi:



"Bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda yapmış olduğumuz özel durum açıklamasında belirttiğimiz sosyal medyada grubumuz hakkında çıkan asılsız, mesnetsiz haberler üzerine, bir aracı kurum, kredilerimizin teminatı olarak verilen İhlas Yayın Holding AŞ hisselerinden 9.662.000 adedini 0,26 TL birim fiyat ile haberlerin mesnetsiz ve gerçeği yansıtmadığını ilgili aracı kuruma defaatle bildirmemize rağmen re’sen satış yolu ile BIST’te  satmıştır. Yapılan satış neticesinde İhlas Yayın Holding AŞ’de sahip olduğumuz pay oranı yüzde 49,71’e düşmüştür. Aracı kurum tarafından yapılan bu re’sen satış ile grubumuzun hiçbir aracı kuruma kredi borcu kalmamıştır."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin