Fred sakatlığını tamamen atlattı. Brezilyalı yıldızın sahalara dönüş maçı belli oldu

Fenerbahçe'nin bu sezon en önemli parçalarından birisi olan Fred, Pendikspor maçında yaşadığı uzun süreli sakatlığı atlattı. İsmail Kartal'ın, Sivasspor ile oynanacak maçta Fred'e süre vermesi bekleniyor.

Google Haberlere Abone ol
Fred sakatlığını tamamen atlattı. Brezilyalı yıldızın sahalara dönüş maçı belli oldu
Arşiv

Fenerbahçe'nin, Manchester United'dan kadrosuna kattığı ve orta sahanın en önemli ismi olan Fred uzun süreli sakatlığını sonunda atlattı.

Pendikspor karşılaşmasında sakatlanan ve ligdeki Trabzonspor, Adana Demirspor ve Fatih Karagümrük ile UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki Ludogorets maçında forma giyemeyen Fred yeniden formasına kavuşmak için adeta gün sayıyor.

İsmail Kartal'ın bu akşam Nordsjaelland maçının kadrosuna dahil ettiği Fred'i, Sivasspor maçında sahaya sürmesi bekleniyor. Sivasspor maçıyla sahalara dönecek Fred'in, Beşiktaş ile oynanacak kritik derbide de %100 hazır olması hedefleniyor.

9.74 milyon Euro bonservisle transfer edilen Brezilyalı yıldız Fred bu sezon forma giydiği 14 maçta 5 asist yaptı. Fred ayrıca sakatlandığı Pendikspor ve ligin ikinci haftasında oynanan Samsunspor maçı hariç Fenerbahçe formasıyla 90 dakika sahada kaldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin