Fransız gazeteci Romain Canuti Galatasaray'dan özür diledi

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki beşinci maçında Marsilya'yı konuk etmeye hazırlanırken kritik karşılaşma öncesi Fransız gazeteci Romain Canuti'nin Nef Stadyumu'ndan yaptığı paylaşım büyük tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol
Fransız gazeteci Romain Canuti Galatasaray'dan özür diledi

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'ndaki beşinci maçında Marsilya'yı konuk etmeye hazırlanan temsilcimiz Galatasaray'a dair kritik karşılaşma öncesi Fransız ekibini takip eden gazeteci Romain Canuti'nin paylaşımı büyük tepki çekti.

Olympique Marsilya hakkında en popüler haber sitesi Le Phoceen'de görev yapan Romain Canuti, Galatasaray maçı için Türkiye'ye gelmişti. Fransız gazeteci; Ali Sami Yen Spor Kompleksi Nef Stadyumu'nda Aslan heykelinin üstüne oturur şeklinde bir pozu, "Galatasaray'ın aslanını evcilleştirdim" notuyla paylaştı.

Yaşanan olay nedeniyle büyük tepki gören Romain Canuti, paylaşımını kaldırmanın yanı sıra hesabından Türkçe de bir özür mesajı paylaştı. Bu mesajda, "Dün akşamki basın toplantısından önce, şaka olduğunu düşündüğüm anlamsız hareketle haddimi aştığımı üzülerek fark ettim. Bu sebepten dolayı kırdığım ve üzdüğüm tüm Galatasaray taraftarından özür dilerim" ifadeleri kullanıldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin