Fransa'dan Cengiz Ünder değil başka bir isim geliyor. Fenerbahçe'den herkesi ters köşe yapan transfer

Kanat rotasyonunu derinleştirmek isteyen Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferinden istediği sonucu alamadı. Sarı-lacivertli ekip yine Fransa Ligi'nde Lyon forması giyen Karl Toko Ekambi transferinde ise mutlu sona ulaştı.

Google Haberlere Abone ol
Fransa'dan Cengiz Ünder değil başka bir isim geliyor. Fenerbahçe'den herkesi ters köşe yapan transfer

Transfer hareketliliğin bir an olsun durulmadığı Fenerbahçe yeni transferine kavuşmak için artık gün sayıyor.

Diego Rossi'nin, Columbus Crew'e gitmesinin ardından kanat rotasyonunda derinlik yakalamak isteyen Fenerbahçe haftalardır Cengiz Ünder ile temas halindeydi. Milli futbolcu için 15 milyon Euro'ya çıkan Fenerbahçe, Cengiz Ünder transferinde mutlu sona ulaşamadı. Marsilya Başkanı Pablo Longoria, ''Bir takımla anlaşmayı tamamlamak üzereydik ancak çeşitli sebeplerden dolayı henüz bu gerçekleşmedi'' dedi.

Açıklamalarına şu sözlerle devam eden Longaria, ''Masada birçok takımdan teklif var şu anda Cengiz için. En iyi teklif için piyasayı araştırıyoruz. Şu anda herhangi bir takımla anlaşmaya yakın değiliz ancak teklifler olduğu doğru'' ifadelerini kullandı.

FRANSA'DAN CENGİZ DEĞİL, TOKO EKAMBI GELİYOR

Fenerbahçe kanat transferi için rotasını Fransa'dan ayırmadı ve Lyon'da forma giyen 30 yaşındaki Karl Toko Ekambi ile el sıkıştı. Lyon'un kadrosunda düşünülmeyen ve yeni sezon öncesi kamp kadrosunda yer almayan Toko Ekambi'nin konusunda Lyon ile el sıkışan sarı-lacivertliler bu transferi 3 milyon Euro'ya bitirdi.

2020 yılından bu yana Lyon forması giyen Toko Ekambi görev aldığı 114 maçta 38 gol ve 19 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin