Fransa'da 'Hamas' krizi. Restoran mühürlendi gerçek çok başka çıktı: 6 aydır yanmayan tabela yüzünden restoran Hamas destekçisi sanıldı

Fransa'nın Rome bölgesinde bulunan restoranda 'Hamas' krizi yaşandı. Işıklı tabeladaki 'C' harfi arıza yapınca restoran 'Hamas destekçisi' sanılarak polise şikayet edildi. İsmi 'Hamas Taccos' sanılan restoran polis tarafından mühürlendi.

Google Haberlere Abone ol
Fransa'da 'Hamas' krizi. Restoran mühürlendi gerçek çok başka çıktı: 6 aydır yanmayan tabela yüzünden restoran Hamas destekçisi sanıldı

Fransa'da kamera şakası gibi bir olay yaşandı. 'Chamas Taccos' isimli restoran Hamas destekçisi zannedilerek polis tarafından mühürlendi. Oysa gerçek çok başka çıktı.

Olay, Fransa'nın Rome bölgesindeki Valence’deki bir restoranda akşam meydana geldi. Restoran çalışanlarınca videoya alınan anlar, sosyal medyada viral oldu. Videoda, polisler, çevre sakinlerinin şikayeti üzerine restorana geldiklerini ve konunun Belediye Başkanı'na gidecek kadar büyük bir mesele haline geldiğini dile getirdi.

Çalışanlardan birinin "Bu biraz komik, kusura bakmayın. Sönmüş bir 'c' harfi için polis bizi görmeye geldi." dediği duyuldu. Çalışanlar, tabeladaki "c" harfinin 6 aydır sönük olduğunu ve bunun yeni bir durum olmadığını anlattı ancak polis, arıza giderilene kadar işletmenin kapalı kalacağını belirtti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin