Fragman tarihi belli oldu! Matrix fragmanı ne zaman çıkıyor? Matrix ne zaman çıkıyor?

Yıllardır süregelen Matrix efsanesinin yeni filmi Matrix: Resurrections’ın fragman tarihi belli oldu. Hayranları tarafından merakla beklenen İlk görüntülerin gelmesiyle beraber, heyecan da yükseldi. Matrix: Resurrections ‘ın ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından ise filmin ilk resmi fragmanının da tarihi belli oldu. Peki Matrix fragmanı ne zaman çıkıyor?

Google Haberlere Abone ol
Fragman tarihi belli oldu! Matrix fragmanı ne zaman çıkıyor? Matrix ne zaman çıkıyor?

Koronavirüs salgını nedeniyle sinema sektöründe yaşanan durgunluk, birçok sinemaseveri üzse de, Matrix hayranlarının beklediği sevindirici haber geldi. Hayranlarının uzun yıllardır beklediği efsanevi film Matrix’in yeni filminin ilk görüntüleri paylaşıldı. Matrix’in kendi interaktif sitesine giren hayranları, filmden ilk görüntüleri inceleyebiliyor. Peki Matrix: Resurrections filminin resmi fragmanı ne zaman?

 

İLK GÖRSELLER GELDİ!

Fragman tarihi belli oldu! Matrix fragmanı ne zaman çıkıyor? Matrix ne zaman çıkıyor?

Farklı konusu ile dikkat çeken Matrix filminin, yeni filminden görüntüler geldi. Uzun yıllardır merakla beklenen Matrix: Resurrections filminin resmi fragman tarihi de belli oldu.

Matrix’e ait, ‘WhatIsTheMatrix.com’ isimli interaktif siteye girenler, filmin ikonikleşmiş kırmızı ve mavi hapları ile karşılaşıyor. Bu iki hap arasında seçim yapan kullanıcılar, filmle ilgili birbirinden farklı görüntüleri seyretme şansı elde ediyor.

 Fragman tarihi belli oldu! Matrix fragmanı ne zaman çıkıyor? Matrix ne zaman çıkıyor? - Resim : 2

MATRİX RESMİ FRAGMAN NE ZAMAN?

Başrollerinde Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss’un yer aldığı The Matrix serisinin son filmi, 2003 yılında gösterime girdi.

O zaman bu yana yeni filmin çıkışını bekleyen hayranları, sitedeki yeni görüntülerle beraber heyecanlandı.

Fragman tarihi belli oldu! Matrix fragmanı ne zaman çıkıyor? Matrix ne zaman çıkıyor? - Resim : 3

Filmden ilk kez paylaşılan görüntülere yer verilen tanıtımda, ilk resmi fragmanın da 9 Eylül’de yayınlanacağı bilgisi verildi. Videodaki açıklamaya göre "Matrix Resurrections"ın ilk fragmanı 9 Eylül'de Türkiye saati ile 16.00'da paylaşılacak.

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin