FOX'un yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

Google Haberlere Abone ol
FOX'un yeni sezon tanıtım filmi yayınlandı!

Yeni sezonda FOX ekranında olacak tüm ekran yüzlerini buluşturan, 2019-2020 yeni sezon tanıtım filmi dün akşam yayınlandı. Merakla beklenen filmin çekimleri, 4 günde tamamlandı.





FOX izleyicisiyle buluşan filmde yönetmenliği DUAL, styling’i Room, saç-makyajı Serkan Karadağ ve Neriman Eröz üstlendi. Yaklaşık 75 kişilik yapım ekibinin görev aldığı filmin afiş fotoğrafları ise ünlü fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut tarafından çekildi.



FOX’un 40 ekran yüz ve dizi oyuncusunu bir araya getiren tanıtım filminde ünlü isimler FOX için hazırlanan parça eşliğinde keyifli bir çekim gerçekleştirdi.



YENİ SEZON TANITIM FİLMİNİN SAHNE ARKASI



Çekimin ilk günkü konukları İlker Ayrık, Çağla Şıkel, Merve Yıldırım, Memet Özer ve Kadir Ezildi oldu.



“Yaparsın Aşkım” yarışmasının sevilen yüzü İlker Ayrık, çekimlerin hemen ardından yapım ve kanal ekibiyle çektikleri sahneleri değerlendirerek sette keyifli anlar yaşarken çekimlerde Çağla Şıkel samimi tavırları ile dikkatleri üzerine çekti. Temizliğin ustası, lekelerin düşmanı Kadir Ezildi’nin de ilgi odağı olduğu çekimlerde “Memet Özer ile Mutfakta” programını sunan sevilen şef Memet Özer, “Benden Söylemesi” programı ile izleyiciyi yeni haftaya hazırlayan Merve Yıldırım da çekime renk katan isimlerdendi.



İkinci gün sete ilk olarak “Mucize Doktor” oyuncuları giriş yaptı. Sezonun en iyi açılışını yapan dizinin oyuncuları Taner Ölmez, Reha Özcan, Sinem Ünsal, Onur Tuna ve Hazal Türesan aralarındaki eğlenceli sohbet ve keyifli danslarıyla yeni dizi heyecanını sete de yansıttılar. “Mucize Doktor” ekibinin ardından, sevilen dizi “Yasak Elma”nın oyuncuları Şevval Sam, Talat Bulut, Eda Ece, Nesrin Cavadzade, Tuvana Türkay ve Barış Kılıç kamera karşısında eğlenceli tavırlar sergilerken, günün son misafirleri “The Taste Türkiye” yüzleri Hazer Amani, Ali Ronay, Esen Hünal ve Rafet İnce oldu. Şefler enfes yemek tarifleri de vererek, mutfaktaki tüyolarını ekiple paylaştılar.



Üçüncü günün hazırlıkları da sabahın erken saatlerinde başladı. Yeni yayın döneminde FOX izleyicisiyle buluşacak olan, sezonun en iddialı projelerinden “Kurşun” dizisinin başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu ve Berrak Tüzünataç, uyumlu tavırları ile kendilerine hayran bıraktılar.



“Kurşun” ekibinin ardından “Her Yerde Sen” oyuncuları Furkan Andıç ve Aybüke Pusat çekim aralarında ekiple çekildikleri fotoğrafları sosyal medyada hayranlarıyla paylaştı. Pazar günlerinin en çok izlenen dizisi, FOX’ta 4. sezonuyla ekrana gelecek olan “Savaşçı” dizisinin oyuncuları Murat Serezli ve Berk Oktay da sette yerlerini aldılar. Dizinin Eskişehir’deki çekimlerine bir gün ara veren ikili, hoş sohbetleriyle setin enerjisine enerji kattı.



Çekimin son günü set, izlenme rekorları kıran “Kadın” dizisinin oyuncuları Özge Özpirinçci, Şerif Erol, Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil ile açılışı yaptı. Ünlü oyuncular, paylaştıkları set anıları ile çekime neşe katarken Kübra Süzgün ve Ali Semi Sefil set ekibinin ilgi odağı oldu. İkinci sezonu ile FOX ekranlarında yerini alan, çekimlerin son konuğu “Bir Aile Hikayesi” oyuncuları Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Elçin Afacan, Olgun Toker, Ali Seçkiner Alıcı, İrem Sak ve Alper Saldıran set ekibiyle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.



4 günün ardından yapım ekibi ve FOX çalışanları da başarıyla gerçekleşen çekimleri kutlayarak setten ayrıldı.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin