FOX'un Vurgun dizisinin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

Güçlü kadrosuyla dikkat çeken Vurgun dizisinin çekimleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
FOX'un Vurgun dizisinin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?

FOX'un yeni yılda ekrana gelecek Gold Film yapımı 'Vurgun' dizisinin çekimleri tam gaz devam ediyor. Altan Dönmez'in yönettiği dizinin senaryosu güçlü kalemler Başar Başaran ve Emre Özdur imzası taşıyor.



Erkan Petekkaya, Deniz Çakır, Emre Kınay, Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Filiz Ahmet, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk ve Cenk Kangöz gibi ünlü isimleri buluşturan dizinin kadrosuna son olarak usta bir oyuncu katıldı. Şehir Tiyatroları oyuncusu Aziz Sarvan, 'Vurgun' dizisinde başhekime hayat verecek.



FOX'un Vurgun dizisinin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı?



Dizide fabrikası kundaklanan ve geçirdiği kaza sonrası 10 yıl komada kalan iş insanı Kemal'in (Erkan Petekkaya) mucize eseri uyanması ve daha sonra yaşadığı büyük şok ekrana taşınacak. Amcası Erdoğan'ın (Altan Erkekli) sahibi olduğu hastanede tedavi olurken Kemal'in en büyük yardımcısı ise Asya (Begüm Birgören) adlı hemşire olacak. Hemşire Asya'nın taşıdığı büyük sır seyirciyi şoke edecek. Vurgun'da Kemal'in komadayken ortağıyla evlenen eski eşi Reyhan'ı ise Deniz Çakır canlandırıyor.



FOX'un Vurgun dizisinin kadrosuna hangi usta oyuncu katıldı? - Resim : 2



Çakır'ın önceki gün instagram sayfasından paylaştığı dizideki yeni imajı büyük ilgi gördü.



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com



Vurgun dizisinden ilk kareler!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin