Fox'un dizisinde bir ayrılık daha!

Son günlerde ayrılık haberleriyle gündeme gelen dizide bir veda daha yaşandı...

Google Haberlere Abone ol
Fox'un dizisinde bir ayrılık daha!

Fox TV'de ekranlara gelen ve başrollerinde Keremcem, Ezgi Asaroğlu ve Ceren Moray gibi tanınmış isimlerin yer aldığı 'O Hayat Benim' dizisinde bir ayrılık haberi daha geldi...



Geçtiğimiz günlerde diziden olaylı bir şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu'nun ardından bir isim daha diziye veda etti. Dizide, "Sakine" rolüne hayat veren Birgül Ulusoy da kendi isteğiyle diziden ayrılma kararı aldı.



Fox'un dizisinde bir ayrılık daha!



Ünlü oyuncu, bu sezon 60. bölümden sonra diziye veda edeceğini şu sözlerle duyurdu:



Tüm etik kurallara sadık kalarak 60. bölümü yapımcı firmaya teslim edip; ruhen ve bedenen yıprandığım, O Hayat Benim projesinden ayrılıyorum, dolayısıyla da bana en büyük gücü veren Sakine karakteri ile vedalaşıyorum. Kalp kırmadan; daha fazla kalbim kırılmadan, ah edecek kadar içim dolmadan, o son damla bardağı taşırmadan, tüm iyi duyguları muhafaza edip, Sakine karakterinin kostümünü askıya asıp, makyajımı 60. bölümde siliyorum. Bana sokakta çok güzel iltifatlar getiren Sakine karakterine Birgül Ulusoy olarak veda etmek kolay değil elbet. Ama ruhen ve fikren çok yorulduğum bu projede, Sakine'yi o muhteşem seyircimizin hafızasına emanet edip, dinlenmeye çekiliyorum. Çekilirken de başımı yastığa huzurlu koyuyorum. Gıybet yapanı, kötülüğün yanında saf tutanı, eksik gedik arayanı, egosuna kendini kurban edeni, gözümü oyup elime vereni de affediyor; bağrıma basıyorum. Ne demişti bir bölümde Sakine, 'her insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş bu dünyada. Haydin anam bacım selametle."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin