FOX'un Çukurdere dizisinde Kerem Alışık'a teklif edilen rol hangi usta oyuncunun oldu?

Yaşar İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film, FOX için bu sezon "Kalbimdeki Deniz" dışında bir de "Çukurdere" adlı projeyi hazırlıyor.

Google Haberlere Abone ol
FOX'un Çukurdere dizisinde Kerem Alışık'a teklif edilen rol hangi usta oyuncunun oldu?

"Şu günlerde "Türk Malı" dizisinde konuk oyuncu olan Hamdi Alkan'ın yöneteceği diziyi, Can Sinan kaleme alıyor. İlk adı "Yalnızlar Rıhtımı" olan dizinin ismi geçen günlerde değiştirildi. Diziye senaryodaki gecekondu bölgesinin ismi olan "Çukurdere" adı verildi. Proje için ilk anlaşılan oyuncu Ahu Sungur oldu. Ünlü oyuncunun el sıkıştığı bir kızı olan pavyon şarkıcısı Maksude rolü, dizinin öne çıkan karakterlerinin başında geliyor.



Dizide Sancaktar Holding'in patronu Azim Sancaktar'ın reddettiği torunu Damla, gecekondu semtinde yaşayan Maksude'ye emanet ediliyor ve Azim Sancaktar'ın başının belaya girip en güvendiği çalışanından torununu bulmasını istemesiyle dizide her şey değişiyor. "Çukurdere" için daha önce Kerem Alışık'a teklif edilen rolün sahibi de belli oldu. Alışık'ın yoğun tiyatro çalışmaları nedeniyle kabul edemediği karakteri Murat Daltaban oynayacak.



Ali Sürmeli'nin de kadrosunda yer aldığı "Çukurdere"nin başrol erkek oyuncusu Yiğit rolü için Şükrü Özyıldız'a teklif gittiği öğrenildi. Ancak yakışıklı oyuncu ile anlaşma sağlanamadığı ifade edildi. Dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Pastel Film ayrıca Kanal D için "İnsanlık Suçu" adlı bir proje daha hazırlıyor. George Stevens'ın "A Place In The Sun" ve Thedore Dreise'nin "An American Trgedy" adlı romanından uyarlanan dizi için çalışmalar devam ediyor.



 



Birsen ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin