FOX’tan yepyeni bir gençlik platformu: 4N1K

FOX, Büşra Yılmaz’ın kitabı 4N1K’yı, yenilikçi projelerle beraber, gençler ile buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
FOX’tan yepyeni bir gençlik platformu: 4N1K

FOX, Fabrika Yapım ile gerçekleştirdiği anlaşma ile ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz’ın çok satan kitabı 4N1K’yı, yenilikçi projelerle beraber, gençler ile buluşturuyor!



Geçtiğimiz gün Soho House İstanbul’da gerçekleştirilen lansman etkinliğinde FOX Networks Group SVP, COO’su Mehmet İçağasıoğlu, Fabrika Yapım şirketinin kurucusu Öner Arslanel, ödüllü genç yazar Büşra Yılmaz ve 4N1K oyuncuları, katılımcılara projenin detaylarını anlattı.



FOX’un Fabrika Yapım’la yaptığı anlaşması kapsamında platformun ilk projelerinin, bir sinema filmi, bir web dizisi ve bir TV dizisi olacağı açıklandı.



FOX Networks Group SVP, COO’su Mehmet İçağasıoğlu, 4N1K’nın sektördeki gençlik projesi açığını başarılı bir şekilde dolduracağına inandıklarını ve yalnızca bir dizi-film projesi olarak değil, farklı alan ve mecralarda da etkin olacak bir platform olarak ele aldıklarını belirtti.



Geçtiğimiz yılın Mayıs ayında vizyona giren 4N1K sinema filmi ikinci vizyon dönemiyle beraber 500.000’i aşkın izleyiciye ve iki kitap ile beraber 270.000’den fazla okura ulaştı.



4N1K’nın başrollerini Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek ve Cemrehan Karakaş gibi başarılı isimler üstleniyor.



Senaryosunu Ferhat Ergün’ün kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Murat Onbul’un oturduğu 4N1K dizisinde; Çok satan kitaplarda ve rekor gişe elde eden filmde olduğu gibi yine dostluk, aşk, gençlik ön planda olmakla birlikte, beş gencin kahkaha ve macera dolu hikayeleri konu alınacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin