FOX'tan sürpriz program! Sunucusu kim olacak?

fox.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
FOX'tan sürpriz program! Sunucusu kim olacak?

Ünlü makyaj sanatçısı Rıfat Yüzüak, tanınmış isimleri FOX’un dijital portalları için özel hazırlanan programı 'Kadrajda Makyaj'da ağırlıyor, en yeni makyaj trendlerini uygulamalı olarak anlatıyor.



10 yılı aşkın süredir kariyerinde moda ile televizyon dünyasının en ünlü isimleriyle çalışmış, yıldızları kamera karşısına ve podyumlara hazırlamış olan sanatçı, bu sefer deneyim ve önerilerini FOX’un dijital takipçilerine aktarmak için kendi kamera karşısına geçiyor.



Rıfat Yüzüak, birbirinden renkli konuklarını ağırlayacağı programda, konuğuna uygun makyaj önerilerini model ya da konuk üzerinde uygularken en sık yapılan hatalara, kişiye uygun günlük makyaj stillerine, konsept makyajlara ve trend olan uygulamalara değiniyor, programda sohbet ve eğlence hiç eksik olmuyor.



FOX'tan sürpriz program! Sunucusu kim olacak?



İlk konuk Gözde Mutluer



fox.com.tr ve FOX’un mobil uygulaması üzerinden izleyiciyle buluşacak programın ilk konuğu Gözde Mutluer oldu.



4 Mayıs’ta vizyona giren FOX ve Fabrika Yapım ortak yapımı '4N1K 2' filminde Yaprak karakterini canlandıran Gözde Mutluer, gala heyecanını Rıfat Yüzüak ile yaşadı.



Mutluer, lansmanı geçtiğimiz gün gerçekleştirilen gala daveti için makyaj ve kıyafet stilini Rıfat Yüzüak’la birlikte belirlerken, günlük makyaj ritüeli ve oluşturmak istediği imaj ile ilgili de ünlü makyaj sanatçısının tecrübelerinden yararlandı.



Kadrajda Makyaj'ın ilk bölümünü izlemek için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin