FOX'tan flaş Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka kararı!

FOX TV'nin çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan Sen Çal Kapımı ve cumartesi akşamları yayınlanan Zümrüdüanka dizileriyle ilgili flaş bir değişiklik yaşandı...

Google Haberlere Abone ol
FOX'tan flaş Sen Çal Kapımı ve Zümrüdüanka kararı!

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu'nun kaleme aldığı, kadrosunda; Hande Erçel, Kerem Bürsin, Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Bige Önal, Melisa Döngel ve Elçin Afacan gibi isimlerin yer aldığı Sen Çal Kapımı'nın yayın günü değişti.

FOX'un çarşamba akşamları yayınlanan Sen Çal Kapımı artık cumartesi akşamları ekrana gelecek. Sen Çal Kapımı'nın 19. yeni bölümü 21 Kasım Cumartesi günü FOX ekranlarında olacak.

Zümrüdüanka yeni gününde FOX'ta!

FOX’un sevilen dizisi “Zümrüdüanka” bundan böyle Çarşamba günleri ekrana gelecek.

Yapımını Pastel Film’in, yapımcılığını Yaşar İrvül ile Efe İrvül’ün, yönetici yapımcılığını Birsel Çıkıncı’nın, proje tasarımını Can Sinan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Volkan Kocatürk’ün oturduğu ve senaryosunu Berat Deniz Demirbilek, Serdar Soydan ile Tufan Bora’nın kaleme aldığı dizinin yarın bölüm tekrarı yayınlanacak.

Alp Navruz ve Ceren Yılmaz’ın başrollerini paylaştığı ve Kapadokya’nın masalsı dünyasında çekimleri devam eden “Zümrüdüanka”, 25 Kasım Çarşamba saat 20.00'de yeni bölümüyle FOX’ta.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin