FOX'tan dijitale özel yepyeni içerik!

Sinema ve televizyon dünyasından güncel haberlerin, en yeni diziler ile kültür sanat dünyasına dair son gelişmelerin paylaşılacağı FOX’un yeni dijital içeriği “Kısa Kısa”, FOX sosyal medya hesaplarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel FOX'tan dijitale özel yepyeni içerik!

Sinema ve televizyon dünyasından güncel haberlerin, en yeni diziler ile kültür sanat dünyasına dair son gelişmelerin paylaşılacağı FOX’un yeni dijital içeriği 'Kısa Kısa', FOX sosyal medya hesaplarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Sinema ve dizi tutkunlarının heyecanla takip edeceği dijital içerikte, unutulmaz filmlerden çarpıcı dizi sahnelerine, dizi, sinema ve belgesel dünyasındaki dikkat çekici konulardan oyuncularla röportajlara kadar birçok renkli başlık yer alacak.

Merak edilen kamera arkası görüntüleri, efsane olmuş film ve dizilere dair özel bölümler de 'Kısa Kısa'da izleyicinin beğenisine sunulacak.

İzleyicilere ayrıca, internet ortamında ziyaret edilebilen sergi ve müzeler, evden takip edilebilen kültür sanat etkinlikleri ve birbirinden renkli içerikler hakkında bilgiler verilecek, eğlenceli vakit geçirmelerine katkıda bulunulacak.

Sinema ve televizyon dünyasına dair birbirinden farklı konuların yer alacağı “Kısa Kısa”, her Çarşamba ve Cumartesi saat 21.00’de FOX sosyal medya hesaplarında ve FOXplay’de!

İşte, Kısa Kısa programının tanıtımı;

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin