Fox'ta şok ayrılık! Hangi ekran yüzüyle, neden yollar ayrıldı?

Fox'un sevilen yüzünün yerine gelen isim de belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Fox'ta şok ayrılık! Hangi ekran yüzüyle, neden yollar ayrıldı?

Fox TV Hafta Sonu Çalar Saat programını sunan Murat Güloğlu'nun görevine Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev ve eşi hakkında tartışma yaratan sözleri nedeniyle son verdi.



Fox'ta şok ayrılık! Hangi ekran yüzüyle, neden yollar ayrıldı?



Murat Güloğlu'yla yolların ayrıldığını Fox Türkiye Yönetim Kurulu üyesi Engin Güner sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Güner, Güloğlu'nun yerine gelen ismi de açıkladı; İlker Karagöz.



Fox'ta şok ayrılık! Hangi ekran yüzüyle, neden yollar ayrıldı? - Resim : 2



Murat Güloğlu da ayrılığını sosyal medya hesaplarından doğruladı:



"Ailenizde yer almaktan her zaman onur ve gurur duydum. Engin bilginizden ve bilge duruşunuzdan faydalanmaya devam edeceğim. Sağolun @zumrl



Her şey için çok teşekkür ederim. @FOXhaber ve @FOXTurkiye Ailesi'nde yer almak her zaman onur vericiydi. Teşekkürler @dogansenturk



Çalar Saat'in mavi huylu abisi her zaman verdiğin destek için çok teşekkür ederim @KucukkayaIsmail @karagozilker dostuma başarılar dilerim "



NE OLMUŞTU?



FOX TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal'ın haber bülteninde, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'in eşini cumhurbaşkanı birinci yardımcısı ilan etmesi üzerine sözlerinin ardından Fox TV'nin Azerbaycan yayınına son verilmişti.



Bu gelişmenin ardından Fox TV Hafta Sonu Çalar Saat programında konuyla ilgili yeni bir yorum gelmiş, programı sunan Murat Güloğlu, canlı yayında Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve eşi Mihriban Aliyeva ile ilgili "Düşünsenize, Başkan ile yardımcısı aynı yatakta... Tövbe ya Rabbim" demişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin