Fox yönetiminde büyük değişiklikler! Hangi isim hangi göreve getirildi?

Fox International Channels'ın yönetim kadrosunda değişikliklere gidildi.

Google Haberlere Abone ol
Fox yönetiminde büyük değişiklikler! Hangi isim hangi göreve getirildi?

Fox International Channels (FIC) şirketin Avrupa ve Afrika’daki yönetim kadrosunda yapılan değişiklikleri açıkladı. Bu yenilikler ile birlikte FIC’nin 25 ülkeyi ve 900’den fazla çalışanı kapsıyor.



FOX International Channels’ın Avrupa ve Afrika başkanı Jesus Perezagua yönrtimi altında bölge, dört yeni Başkan Yardımcısı’nın altında toplanarak dört yeni gruba ayrıldı.



Avrupa ve Afrika bölgesinin COO’su olarak görev yapan ve 16 yıldır FIC’de çalışan Diego Londono, aynı zamanda Batı ve Kuzey Avrupa’nın Başkanlık rolünü üstlenerek İngiltere, İtalya ve Nordik bölgelerinin denetimlerini üstleniyor.



Geçtiğimiz 4 yıl boyunca Orta Avrupa’nın Genel Müdürü olarak görev yapan Carlos Ortega, Başkan Yardımcısı (EVP) olarak Orta ve Doğu Avrupa’nın yanı sıra Rusya, Balkan ülkeleri, Baltik Cumhuriyetleri ve Avrasya’nın yönetimi ile görevlendiriliyor.



FIC’deki 11 yıllık kariyeri boyunca çeşitli Avrupa pazarlarında Genel Müdür olarak görev yapan ve son 7 yıldır Türkiye’de yaşayan Adam Theiler, başta Türkiye, Yunanistan, İspanya, Portekiz ve Afrika’yı kapsayan Kuzey Avrupa ve Afrika Bölgesi Başkan Yardımcısı (EVP) olarak göreve getiriliyor.



15 yıl boyunca FIC Arjantin ve ardından FIC Hollanda’nın Genel Müdürü olarak görev yapan Adrian Herzkovich ise Benelüks ve Fransa’nın Başkan Yardımcılığı (EVP) rolünü üstleniyor.



 FOX International Channels’ın Avrupa ve Afrika başkanı Jesus Perezagua, "FIC inanılmaz derecede hızlı bir şekilde büyüyerek eğlence sektöründe global lider konumuna yükseldi. Avrupa ve Afrika’da çok başarılı bir pozisyondayız ama aynı zamanda farkında olmamız gereken bir şey var ki daha da ileri gitmek istiyorsak gün geçtikçe büyüyen organizasyonumuzun taleplerini en iyi şekilde karşılıyor olmalıyız.” diyerek sözlerini başlıyor. “Diego, Carlos, Adam ve Adrian hiç yorulmadan FIC’nin bu denli hızlı büyümesine katkıda bulundular. Onların tartışılmaz performansı, ticari zekaları ve bağlılıkları, bizi bir sonraki seviyeye taşıyacak mükemmel bir üst düzey yönetici takımı oluşturmalarını sağlıyor" dedi. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin